Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Okkal van lelkiismeret-furdalá...

Okkal van lelkiismeret-furdalásom azért, amit teszek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem egy új munkahelyen és van egy pár férfi kolléga, aki rögtön rám is mozdult. Kedves az érdeklődésük és jól is esik tapasztalni, hogy tetszem nekik, de van egy, aki feltűnően sokat figyelget. Még nem szólított meg, nem közvetlen kollégám, így valószínűleg nincs tisztában a helyzetemmel. Mégpedig, hogy házas vagyok és gyedről mentem vissza, tehát van egy kicsi fiam is.

A gondom az, hogy sokszor mosolyodok el, amikor látom, hogy egy nap legalább hússzor fordul meg arra, amerre beláthat az irodámba és feltűnően néz is befelé, ilyenkor önkéntelenül is mosolygok, amit ő szerintem bátorításnak vehet... ez bánt engem, mert tudom, hogy nem szabadna kacérkodnom vele, mást nem teszek, csak nehéz megállnom, hogy ne figyeljem én is, amikor ő olyan nagyon néz... tulajdonképpen ezzel hülyítem őt, mert azt a látszatot keltem, hogy én is szimpatizálok vele?

2013. júl. 31. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

áá kérdező szerintem túl hypolod az egészet. Ez azért nem olyan nagy dolog. Mosolyogtál rá na bumm.

Nekem is a munkahelyem 200 ember mosolyog össze vissza egymásra, meg flörtölgetnek, néha olyanokat hogy azt is hihetnéd egy pár, pedig pont hogy az ellenkezője.

Lehet ő szemszögéből se úgy fogja értelmezni hogy "áááh az az ÁTKOZOTT NŐ!! HOGY MERÉSZELT JÁTSZANI VELEM" hanem mondjuk "óó bakker,, hát kár :( :(" azt ennyi.

2013. júl. 31. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogyhogy lelkiismeretfurdalasod van?

Flirt-olsz vele es meg magadnak sem vallod be, hogy flirt-olsz. Ebbol hogyan lehet lelkiismeretfurdalas, hiszen ahhoz az kell, hogy tudd valami etikatlan/erkolcstelen dolgot teszel.

Tehat vagy tudatosan flirt-olsz es akkor lehet lelkiismeretfurdalasod. Vagy nem tudatosan flirt-olsz es akkor nincs lelkiismeretfurdalas.

Nekem ez nem kerek!!! ;)

Addig menj el, amennyit a ferjednek is jo szivvel megengedsz.

2013. aug. 1. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!