Van még fent ilyenkor csaj? :D vagy csak a kocka nyomorékok nem tudnak aludni? :D (kivétel erősíti a szabályt, mint én is :D )
Imádom amikor le nyomorékozzák a kockákat.
De bezzeg ha kell valami a nem kockák mindig hozzánk futnak.
Az annyira általában alapműveltségnek számító kéréseikkel, mint h hogy kell zenét letölteni? fájlokat konvertálni? hol van a wifi kódja ?/ elfelejtett,nem tudok nettezni csináld meg légyszi! Állítsd be a tabletemen.
Segítség rakd fel a windowst ! írd ki légyszi ezt és ezt. Ezt most h bontsam ki ??? Ezt scanneld be / azt nyomtasd ki ...stb
És érdekes még sem röhögünk ki titeket réti pockokat h há há nézd má de béna !!!
Szóval azért valami minimális tiszteletet megadhatnál nekik. Tekintve h sok embert kihúznak a lekvárból akár az itteni számtech topickban akár a magánéletükben, és sokszor ingyen.
Mert lehet te nem hiszed de a szabadidőnket áldozzuk olyan tapasztalanokra akik beírnak ide v máshova h ezt és ezt nem éri segítsünk már neki.
Érdekes nem ???
Ja hát igen csak az fb meg chat... függő.
Meg vannak a gamerek...
A fogalmak már nagyon össze folynak manapság.
Szerintem még mindig az a kocka aki ért az informatikához mint software mind pedig hardware szinten.
Nem pedig az aki csak ott ül és nem ért semmihez de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!