Van itt katolikus normális nő? Lehetőleg 14-19 között?
2-es ne okoskodj , 3 lépj 2 hátra és (baz* pof*n magad!!!!!!)
mégis mit képzelsz? engem csirázol miközben semmiről sincs fogalmad!!! te senkiházi mi jogon ítélsz másokat??? némelyik 14 éves csajnak 100% biztos vagyok benne 1000 szer több esze van mint neked te barom!! nincs kedvem magyarázkodni hogy megértsd a dolgokat nem is érdemled meg hogy tanítsalak vagy bárki is tanítson primitív vagy és az is maradsz :S ennyit rólad és ha akarsz írni írj privátba te majom ne itt piszkold össze a kérdést ennyit rólad, 4-es annyi baj legyen ilyen nőre nincs is szükségem .... (tudod vannak nők akik legalább beismerik hogy romlik a társadalom és a fiatalság 1 re .... aki nem lássa be vagy közéjük tartozik, vagy vak és túl jóhiszemű, vagy a leghihetetlenebb számomra : valóban ahol lakik neki ez a dolog idegen és körülötte minden nő normális stb ha utóbbi vagy kivi lenék melyik bolygón lax bár nem hiszem) sajna velem nem volt kegyes a sors mindig csak szívtam bármiről volt szó hagy ne soroljam min mentem keresztül nah de a kedvedért pár :(vert a tanár ok nélkül anno, mindig megtalált valaki , munkahelyemen nők általi pletyka meg hülyeség miatt rúgtak ki miközben semmi rosszat nem tetem és merem állítani én dolgoztam a legfelelősségteljesebben az egész gyárban rám hazudtak a nők valamit stb ... persze azóta sokat változtam mint látod már nem vagyok 100% -osan jó és aranyszívű mindenkivel elég pesszimista lettem és 3 féle küzdősportot űzök ) szal van okom pesszimistának lenni elhiheted. ennyit rólam de hiszem hogy 1 norm nő ezen a rossz énemen is tud javítani ha akar és e személyt nem partycica személyében képzelem el hanem 1 normális rendes .... hirtelen csak ennyi
Még mindig nem érted?
Ilyen stílussal NE vallásos lányt keress!
Vicc már a gondolat is!
Ilyen alpári alakkal még csak szóba se áll egy normális nő.
Olyat várhatsz el, amilyen TE magad is vagy!
Ha egy mocskos szájú világfájdalmas ürge, aki MINDENKIBEN csak a rosszat látja, kivéve önmagát... na ilyenhez még véletlenül sem egy kedves, rendes, tisztességes nő illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!