Vannak itt olyan hölegyek akik nem komoly kapcsolatot keresnek? Ha nem itt, akkor hol találok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok,fiatalon házasodtam,szeretem a feleségem,viszont kezd megromlani a viszonyunk.Ezt ugy tudom helyrehozni,ha idönként megcsalom.Tudom,hogy ez nagyon hülyén hangzik,viszont szükségem van a változatosságra,ahhoz,hogy eggyüttmaradhassak a feleségemmel.2013. júl. 30. 14:40
2/8 anonim válasza:
Sajnálom a feleséged...NEM kifogás hogy fiatalon házasodtatok, ha elhidegültél tőle, válj el, ha meg szereted, ne csald meg és vigyék változatosságot a kapcsolatba!
3/8 anonim válasza:
1! itt csak férfiak vannak, az márianosztra
kedves kérdező! nem az a lényeg fiatalon házasodtál, hanem nincs köztetek semmi csak megszokás,
ez csak szarabb lesz, hiába dugsz mindig mással, most nem válsz el, akkor később, csak akkor vele is kib.aszol, mert neki nehezebb lesz találni mást, inkább ezen gondolkozzál el
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,de ezek nem segítenek,mivel nem ismeritek a teljes történetet.
Kérném azok írjanak csak,akik az eredeti kérdésemre tudnak válaszolni.
2013. júl. 30. 15:04
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs hitelünk,de ennek semmi köze az egészhez. Ismét kérném,ne irjatok,ha nem tudtok konkrétan segíteni,válaszolni az eredeti kérdésre.
2013. júl. 30. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!