Mit csináljak, ha itt az oldalon nagyon szimpatikus egy srác, de nem merek írni neki?
Na most miért csak engem pontoztatok?
Amúgy én az egyik beszélgetős kérdéshez írtam valami olyasmit, hogy szívesen lennék xy rabszolgája, és írt privátot. xd Így is lehet.. Ne legyél ilyen feszült, vedd lazára a dolgot, és ne kezeld úgy, mint az Istent
Ó, ez ismerős. Én is voltam így egy sráccal. Nagyon szimpatikusak voltak a kommentei. Már tervezgettem is, hogy majd ráírok, mikor az egyik kérdés alatt "összekaptunk" kicsit. Valamit kissé túlreagált, kicsit bunkón válaszolt nekem. Később bocsánatot is kért, de mivel úgy voltam vele, hogy valószínűleg rossz napja lehet, hanyagoltam a dolgot. Persze ő mai napig sem tudja hogy velem beszélt akkor, mivel névtelenül válaszolgatok mindenhova. :)
Na de, hogy válaszoljak is neked, ne csaj regéljek magamról:
Szerintem rá kéne írnod minden képen. Én sajnos már nem emlékszek teljesen a felhasználói nevére (sok jegyű számmal végződött és erre nem emlékszek már pontosan) és még mindig van hogy eszembe jut, lehet rá kellett volna írni. :)
Írj már rá :D
Nehogy elnapold, mert akkor meg megint hezitálni fogsz.
Most írj rá! Kész. 3 oldalon keresztül győzködünk. Ez egy reprezentatív felmérésnek is megfelel.
He-he...Innen beszéltem már valakivel privátban :D
Rendes gyereknek tűnik ő is, de ő ezt nem tudja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!