Miért van ilyen kevés helyes pasi?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 22:42
22/31 A kérdező kommentje:
nem a csőnacis szerzetekre, hanem az érettebbekre, fiatal felnőttekre pl 21-26 éves kor közt
2013. júl. 29. 22:54
23/31 ASOT válasza:
Jólvan, akkor annyira nem vagy problémás. Ezt vedd dicséretnek!
24/31 A kérdező kommentje:
túl sok a tucat ember... a pávák, meg a szteroiddal tömködött 20 kilós műizmú pitbullok...és most ne mondja nekem valaki, hogy nem :S
2013. júl. 29. 23:00
26/31 anonim válasza:
Rengeteg van. A maga módján pedig minden pasi helyes és ez a dolog teljesen relatív. Amúgy, ha valamikor elég közel kerülsz egy férfihez, a belsője meg fogja szépíteni (jobb esetben, vannak bunkó pasik is) Szerintem fektess nagyonn hangsúlyt a belső értékek megismerésére.
Amúgy meg, ha helyes pasit akarsz, ki kell menned az utcára, nem ezen az oldalon keresgélni. Az oké, hogy küldenek egy képet, de élőben mindenki jobban néz ki. Képeken nem biztos, hogy tetszeni fog itt neked bárki is, ha már ilyen nagyok az igényeid. L
27/31 A kérdező kommentje:
nem ismerkedek interneten, ahogy ezen az oldalon se, itt csupán feltettem egy kérdést és ennyi
2013. júl. 29. 23:05
29/31 anonim válasza:
Hát hallod, rettegek attól, hogy valaha is véletlenül szembejössz velem az utcán!
30/31 anonim válasza:
Mert én férfias vagyok. :)
Ha neked dzsásztin bíber kell akkor keresgélj máshol. :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!