Van olyan emo fiú, aki szeretne egy emo lánnyal járni?
Figyelt kérdés
Bp. 14 vagyok. lécci ne írjatok olyat, hogy kihaltak már...2013. júl. 29. 22:33
11/14 FeketeEnikő válasza:
Hát nem haltunk ki mivel én is az vagyok :)
12/14 Đewon válasza:
Anyád lejárt az... Régi kérdés értemén.
De az EMO nem megy ki a divatból basszus, mert ez nem divatstílus... Van, aki csak azért nevezi magát EMO-nak mert tetszik a hajviselet, az öltözködés neki. De ezek max nagyon primitív alsó határt éppenhogy megütő Emosok. Nem EMO-k... Nem, az EMO-k nem haltak ki, és nem is halnak ki.
Igenis vannak olyan fiatalok, akik az életük és életérzésük miatt EMO-k, nem a diivat kedvéért. Nem ismerem a SWAGGEReket, de nem is érdekel.
Most a SWAGGER a menő.. Anyád menő a retyón az esetleg... Az EMO soha nem volt menő, mert mindenkinek más menő... Az EMO egy életstílus, és az veszi magára aki akarja, de akinek ez csak egy divatirányzat, az nem EMO...
Magánvélemény, boccs akit megbántottam .-.
13/14 anonim válasza:
NEEEM !! az emo nem egy stílus amit követni kell ha nem egy éleforma amit élni kel !!!!
14/14 anonim válasza:
Nem ismerek emő nevű pasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!