11/22 A kérdező kommentje:
19 lány vagyok, a baràtom 24. Màr többször mondta, h milyen bújós vagyok. Eddig úgy látom rajta, h nem zavarja, de arra is próbálok figyelni, h ne vigyem túlzásba.
Köszi a válaszokat :)
2013. júl. 29. 22:01
12/22 anonim válasza:
Én az vagyok! *.* És szeretek ilyen lenni. bújás közben cicának képzelem magam. :))
13/22 anonim válasza:
Szeretjük ha bújosak vagytok. :)
14/22 anonim válasza:
Mi az hogy bújós? Olyan hülye kifejezés... inkább érzékeny és szeretetsnek nevezném. És azt 1 normális lelki állapotó férfi csak szeretni tudja :)
16/22 anonim válasza:
Én csak szeretném, demivel én is ilyen természetű vagyok, és a nők már viszontkapni nem szeretik, ezért tárgytalan az egész. F
17/22 anonim válasza:
Persze :) Olyankor még aranyosabb is :D
18/22 anonim válasza:
a nők a bújás legnagyobb művészei. :D
19/22 anonim válasza:
Nálam elôny. Csak legyen meg a helye és az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!