Csajok egy őszinte indiszkrét kérdés: mennyire zavar titeket, ha az utcán, ruhásboltban, buszmegállóban stb és hasonló helyeken szólítanak le, és próbálnak "felszedni" Titeket? (Budapestről van szó)
Jelenleg nincs barátnőm, és az idő múlásával eljutottam arra a szintre, hogy szórakozóhelyre (legalábbis a nagyrészükbe) már nem vagyok hajlandó betenni a lábam csajozás céljából. Ennek okait szerintem anynira nem kell részleteznem.:)
Nemrég rossz pillanatomban arra jutottam, hogy vitathatatlanul az egyik legolcsóbb és leggyorsabb módja az ismerkedésnek, ha kimegyek az utcára vagy bemegyek a legközelebbi plazaba (kb 50-100 méterre ) és a lehető legkulturáltabban, (beszéljünk nyíltan) teló számokat emaileket begyűjteni, vagy már akár a helyszínen randit kezdeményezni szimpatikusnak tűnő kisasszonyokkal.
Alapvetően elég jó pasi vagyok (ez most csak tényként említem, nem önfényezés), tehát bőven láttam eséylt a sikerre.
Viszont a második telefonszám után oda jutottam hogy ez már kicsit durva, és több tiszteletet kellene adnia szebbik nemnek. Magyarul ez már pofátlanság:)
Ugyanakkor az is igaz, hogy szerintem ha egy nőnek éppen egy FÉRFIRA van szüksége akkor abszolút nem érdekli az se ha pl a sarki zöldségesnél vagy a szennyvítelepen szólítja le a megfelelőnek vélt illető.
Ha pedig netán egy férjes kisasszonyt kapok el a ruhásboltban, akinek a férje épp a próbafülkében van az más kérdés...:)
Tehát mi a véleményetek?
Kultúra mindenek felett avagy a cél szentesíti az eszközt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!