Fiúk! Nálatok van olyan, hogy azért nem mertek egy lánynál kezdeményezni, mert valami miatt (mondjuk kisugárzás) elérhetetlennek tűnik?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha átlagos lányról van szó, nemcsak szépről.2013. júl. 29. 15:01
11/18 anonim válasza:
kérdezőnek: persze, lehet. ez egy átlagosnál is átlagosabb eset... amúgy meg mitől ne lenne kisugárzás? nekem olyan önvédő rendszerem van, hogyha aznap elegem van az emberekből, olyan lökéseket küldök ki magamból, hogy messziről kikerülnek az utcán... ha meg jó a kedvem, mindenki más is örömmel fordul felém, hozzám... ha valaki tapasztalja a kisugárzása eredményét, az én vok. a kérdezőnek újra: mi ebben az általad feltettben a különös? ez tényleg hétköznapi jelenség
12/18 LeftBehind válasza:
A kisugárzás az a dolog amit a nők azért találtak ki,hogy valamire ráfoghassák ha nem tetszik nekik egy srác és ezt nem akarják bevallani. Egy srác nem a "kisugárzása" miatt nem megy oda egy csajhoz,hanem önbizalomhiány vagy korábbi tapasztalatok miatt.
13/18 anonim válasza:
Sok átlagos lány is a tökéletest keresi, csak sokan nem fogják fel, h tökéletes férfi nincs. Sok nagyon szép és okos lány maradhat emiatt pár nélkül...
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Utolsó, ez nem értem, hogy jött ide, nem ilyen dolgokra gondoltam.:)
2013. júl. 29. 17:44
15/18 anonim válasza:
Hát hogy néhányan félhetünk az elutasítástól, hogy sok lány nem elégszik meg az átlagos srácoktól pl. 13-as voltam.
17/18 anonim válasza:
Igen, a mai csajok elég fapofájúak, bezzeg pár éve még mosolyogtak is rám lányok. ;)
18/18 anonim válasza:
"Akkor is, ha átlagos lányról van szó, nemcsak szépről'.
ez igazából így értelmetlen mert ha tényleg teccik a lány akkor neked ígyis úgyis 10/10 szóval tökéletes és így már sokkkal nehezebb odamenni hozzá és amikor rászánod magad hogy beszélges vele akkor ott motoszkál a fejedben az az érzés hogy biztos nemteccem neki félsz hogy elrontod és a végén már lebeszéled magad róla azzal a kifogással hogy ő már túl jó neked és hogy egy számodra tökéletes lány mért szeretne egy olyat mint te..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!