Normális, hogy nem bírom pasi nélkül?
Szerintem igen.
Gondolom nem is azért,mert,hogy pasid legyen,hanem,hogy valakivel lehess.
Ez nagyon is ismerős,csak fordítva.
Normális?
Miért ne lenne az,ha valami jóleső dologra vágysz?
Szerintem ne törődj vele,hogy ki,hogy látja :)
Majd csak lesz valaki. Ha a gyakorin múlik,akkor biztos :D
ez normalis, en is ugyanigy vagyok.
17/L
gyakorin megismerte már egy tucat leányt, 17-25 ig, és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a "törődés" arról szól, hogy az elnyomott lelkivilágát valaki fényezze, mert magának nem tudja elhitetni, hogy jó nő, ezért kell valaki, aki nyalizik... Aztán amikor előjön a véleményed, vagy túl humoros vagy, esetleg laza, mert nem érdekel, hogy milyen zenét hallgat, akkor én megkapom a kitűntetett bunkói címert... Persze ezután a komment után mindenkinek egyértelmű, hogy én csak ilyen nyers tudok lenni... :D
Szóval normális, hogy erre vágysz? Nem... Élvezd az életed MAGAD miatt, és utána sorban fognak állni a pasik, hogy had lejmolnak tőled egy kis boldogságot, de amíg te szipojozod le a pasikat, addig nem hiszem, hogy normális. :)
Természetesen tévedhetek, és ha nem inged ne vedd magadra, de vigyázz, mert pucéron (megsértődve) egyértelmű lesz, hogy rád való ez az ing... :D
puszi 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!