Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, hogy nem bírom pasi...

Normális, hogy nem bírom pasi nélkül?

Figyelt kérdés
Kb egy éve lett vége a komolyabb kapcsolatomnak azóta volt 2 rövidebb "kapcsolat", az utolsónak 1 hónapja lett vége és már nagyon várok valakire :( Normális hogy ennyire nem bírom pasi nélkül? 17/L
2013. júl. 29. 00:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Na majd a sok lovagias gyakoris megteszi neked azt a szívességet, hogy bemutatkozik csak várd a privátokat:D
2013. júl. 29. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
szeretet kell vagy csak fasz?őszintén úgyse tudja senki hogy ki vagy!:)..ezt nem bántásból kérdezem félre ne értsd!
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kapcsolatfüggő vagy, ami nem normális. Ha viszont csak a szex hiányzik nagyon, az a te korodban bőven belefér.
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Gondolom nem is azért,mert,hogy pasid legyen,hanem,hogy valakivel lehess.

Ez nagyon is ismerős,csak fordítva.

5/14 anonim ***** válasza:
Egymásra várunk, merre laksz? :D
2013. júl. 29. 00:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem szex kell,hiányzik a törődés :(
2013. júl. 29. 00:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Az a nem normális ha ilyen gyenge vagy, ha egyedül vagy.
2013. júl. 29. 01:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Normális?

Miért ne lenne az,ha valami jóleső dologra vágysz?

Szerintem ne törődj vele,hogy ki,hogy látja :)

Majd csak lesz valaki. Ha a gyakorin múlik,akkor biztos :D

2013. júl. 29. 01:10
 9/14 anonim válasza:

ez normalis, en is ugyanigy vagyok.

17/L

2013. júl. 29. 02:06
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

gyakorin megismerte már egy tucat leányt, 17-25 ig, és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a "törődés" arról szól, hogy az elnyomott lelkivilágát valaki fényezze, mert magának nem tudja elhitetni, hogy jó nő, ezért kell valaki, aki nyalizik... Aztán amikor előjön a véleményed, vagy túl humoros vagy, esetleg laza, mert nem érdekel, hogy milyen zenét hallgat, akkor én megkapom a kitűntetett bunkói címert... Persze ezután a komment után mindenkinek egyértelmű, hogy én csak ilyen nyers tudok lenni... :D

Szóval normális, hogy erre vágysz? Nem... Élvezd az életed MAGAD miatt, és utána sorban fognak állni a pasik, hogy had lejmolnak tőled egy kis boldogságot, de amíg te szipojozod le a pasikat, addig nem hiszem, hogy normális. :)

Természetesen tévedhetek, és ha nem inged ne vedd magadra, de vigyázz, mert pucéron (megsértődve) egyértelmű lesz, hogy rád való ez az ing... :D

puszi 22f

2013. júl. 29. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!