Valakinek nincs kedve beszélgetni bármiről?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen sexről, bármiről?!
18/F
2013. júl. 29. 00:11
11/18 anonim válasza:
nem tudom, ez vagy művészfilm volt vagy szimplán egy recskázó férfit néztél:D
12/18 anonim válasza:
:D:D hát úgy kezdődött az egész, hogy elmondta milyen szánalmas, hogy épp rejszol, aztán fejbelövik és visszafelé megmutatják az eseményeket, hogy alakultak a drámai szálak, valami ilyesmi
13/18 anonim válasza:
Milyen színű a tükör?
Mi történik ha egy fénysebeséggel haladó autóban felkapcsolom a fényszórót?
Ha Justin Bieber meleg akkor miért lány?
Vajon az az élet értelme h értelmet adjunk neki?
Hogy hívják az anonymusokat?
14/18 anonim válasza:
Sötétben látszik a színe, mivel nappal a fényvisszaverő képessége miatt tükröződnek róla vissza dolgok.
Nem lesz fénycsík a jármű előtt, csak a lámpában.
Lányok is lehetnek melegek (leszbik).
Jah.
Anonymous-nak.
Remélem kielégítőek voltak a válaszaim.
15/18 anonim válasza:
11,13 igen az az :) én most nézem.
16/18 anonim válasza:
Hogyan dönthetem el, hogy egy fiú nem akar kihasználni?
17/18 anonim válasza:
11 - 13 én vagyok :D amúgy jófilm volt, érdemes megnézni, lehet majd újranézem valamikor (:
18/18 anonim válasza:
Én meg tegnap olyan szar filmet néztem.... Eredetileg a Superman unbound-ot akartam, de nem vágtam hogy rajzfilm, meg a tipikus hülye amcsi sztoriszagot éreztem belőle, így váltottam egy norvég filmre. A címe Gengszterek fogadója. Ha valaki ismeri az Ádám almái c. filmet, annak azért ajánlom nézze meg. Elég vicces hogy a szereplők abban a filmben és ebben egészen más személyiséget alakítanak. Pl az Ádám almáiból a nyugodt pap itt egy pszichopata fegyvermániás. A film igazából egy csapat életcél nélküli zakkant fickó révbeérését mutatja be. Van egy hangulata, engem feldobott, kiderült hogy mégsem ennyire szar még nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!