Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges hogy ezért nem ír rám?

Lehetséges hogy ezért nem ír rám?

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy egy fiúnak tetszem. a nővérem, aki egyébként a bátyjával jár, mondta el, és másnap rám írt facebookon. órákig beszélgettünk és nagyon szimpi volt. utána mindig rámírt amikor fent voltam. aztán 3 napja nem beszéltünk. gondoltam elfoglalt de én is nagyon az voltam. de most megyek nyaralni 3 hétre és nem jelentkezett.

aztán ma megtudtam hogy a nővérem kb 4 napja szakított a bátyjával. kevesebb mint 1 hónapig jártak, és a srác szűz volt előtte..

Lehet hogy ezért nem beszél velem? Már nem is fog? gondoltam, hogy írok neki egy sort mielőtt elmegyek, de már nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet...

ráírjak? vagy várjam meg, amíg ő jelentkezik (vagy nem)?

2013. júl. 28. 23:52
 1/6 frank1997ize válasza:
Írjál rá szerintem azt várja tudom hogy te is de ez esetben neked kell írnod
2013. júl. 28. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj rá nyugodtan, attól hogy a nővéredék szakították, köztetek lehet bármi
2013. júl. 28. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Írj :) lehet pont azt várja :)
2013. júl. 28. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
hát jó, akkor ráírok. remélem igazatok van...
2013. júl. 28. 23:59
 5/6 anonim válasza:
ha mindig ő írt rád eddig, lehet arra kíváncsi rá fogsz-e írni te. Írj rá!:)
2013. júl. 29. 00:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi! :) ráírtam és egyáltalán nem tűnik lerázósnak, ugyanolyan mint eddig volt. :)
2013. júl. 29. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!