Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány, aki akkor is...

Van olyan lány, aki akkor is nyitott, ha egyből nem "ny@lják" a fenekét?

Figyelt kérdés
Sok lányt ismertem már meg életem során, és mindig azt tapasztaltam, hogy amíg azt mondom, amit hallani akar, addig izgalmas vagyok, mert az egóját fényezem, de amikor eljön a pillanat, hogy picit elkanyarodik a téma valami kevésbé "róla szóló" dolog felé, akkor inkább keres mást, aki szórakoztatja.

2013. júl. 28. 00:24
 1/10 anonim ***** válasza:
van, de nem itt:D
2013. júl. 28. 00:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt az általánosításom ellen jöttök, kijelenteném, hogy nem plcsákról beszélek, mert sokféle lány hatására jött létre ezt a vélemény bennem. A "róla szóló dolgokról való elkanyarodás"-t valaki drasztikusan kezeli, valaki kevésbé látványosan, de egyértelműen "mással inkább elvan", mint velem.
2013. júl. 28. 00:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Természetesen nem keresési szándékkal írtam ezt a kérdést, hanem inkább tanulási szándékkal, mert ha van ilyen lány, akkor miként lett valaki ilyen? (ha tudom, hogy hogyan, könnyebben találok a való életben ilyet.)
2013. júl. 28. 00:29
 4/10 anonim válasza:

Hát attól függ, hogyhogy kanyarodik el a téma?! Elkezd engem bántani vagy ilyesmi?

Nem rég megismerkedtem egy sráccal és valami hihetetlenül öszinte és mindig megmondta nekem a magájét, ha szerinte valami rosszul tettem és nagyon meg is bántot, mert nem volt joga hozzá, hisz olyan nagyon jól nem ismertük egymást..

Amúgy nekem nem kell azt mondani, amit hallani akarok, mert igazából nincs is ilyen, amit elvárok és hallani szeretnék, érdekel a saját véleménye a dolgokról, nem kell velem mindenben egyetértenie, torelárom. De ha pl. randi van és kiöltözök, akkor elvárom, hogy mondja, hogy csinos vagyok, ne pedig azt, hogy ez meg az nem áll jól :D stb.

Amúgy az ilyen lányok akiket itt említesz, inkább ilyen egomanó , önközpontú cicacsajszikák vagy ha nem is úgy néznek ki, akkor is olyanok belül. Próbálj olyan lányokkal ismerkedni, akik kicsit visszahúzodóbbak és csendesebbek, átalában kedvesebbek és szívesen beszélnek bármiröl, nem csak magukról és ha bókolsz nekik még el is pirulnak, én is ilyen vagyok legtöbbször :D

Remélem tudtam segíteni, további szép estét. 17/L

2013. júl. 28. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Legtöbb lány őszintén szólva nem is szereti azokat akik nyalják a feneküket, azokat max beteszik a "friendzone-ba".

Azokat szeretik akik férfiként viselkednek velük, vagy a másik , hogy éppen kicsit lekezelően viselkednek velük ezzel mutatva ki az "úr".

2013. júl. 28. 00:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegye fel a kezét, aki nem análszexre tippelt a cím elolvasását követően.
2013. júl. 28. 00:36
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os! :D tényleg! :D

5-ös! Nem szerettem volna, ha ilyen irányba kiforgatják a kérdést, de sajnos nem tudtam konkrétabban megfogalmazni, így helyénvaló a felvetésed. A "ny@alás" nem arról szól, hogy bólogatós jancsit játszok, hanem arról, hogy amíg magáról beszél, addig a kezdeti szakaszban sokkal toleránsabb a pasi, mert attól, hogy "ezt és ezt nem úgy látom, ahogy a lány, még lehet normális csaj", ezért udvariasságból nem mondja azt, hogy "ez nem érdekes, nem lényeges dolog". Ilyenre is volt sok példám, hogy megmondtam finoman, hogy ez tökre nem lényeg számomra, és akkor meg a sértődés miatt maradt abba a kapcsolat. (természetesen látszólag beszélgettünk tovább, de érezni lehetett, hogy "nem ismeri el a pasi az életem értelmét" probléma van a dologban...)

Konkrét példákat tudnék hozni, de nem akarok direkt. Kérlek próbáld a kusza soraim közt kibogozni azt, amit szerettem volna mondani. :)

2013. júl. 28. 00:45
 8/10 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Én pont fordítva hallottam, tehát addig vagy izgalmas, amíg nem azt mondod, amit hallani akar, és akkor van neki feladata: "küzdenie" kell azért, hogy megjavulj. Aztán akkor leszel unalmas, mikor már fényezed meg meg vagy elégedve vele. Minden jófiús sztori erről szól, nem?
2013. júl. 28. 13:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor lehet a kérdésem önmagába hülyeség, mert tényleg rossz emberekkel kezdtem ki? Mert igazad van, ilyen történet is van az emlékeim közt. Természetesen jóval kevesebb.*

Talán úgy tudnám szelektálni a te általad említett dolgot, és a saját kérdésem, hogy az "elnyomottabb" emberek elismerést várnak először, majd ha van véleményed "ellöknek", a karakteresebb emberek kihívást keresnek, ezért a véleményed vonzza őket, majd amikor valamiben egyetértek, unalmas leszek... Valami köztes állapotot keresek úgy látszik. :D

2013. júl. 28. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
és van olyan srác aki nem a FARKA után megy?? legalább a lányoknak csak egy része ilyen, sajnos ez rólatok nem mondható el (sorry)de ez van !!!
2013. júl. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!