Vannak itt rockerek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vannak itt 20 év alatti rocker vagy csak rockot hallgató srácok akik ismerkednének baráti vagy akár komolyabb téren? Vagy esetleg lányok? (velük természetesen csak baráti). Szeretnék végre normális hozzám hasonló embereket is megismerni :) Pestiek előnyben2013. júl. 27. 17:00
12/15 anonim válasza:
18 éves vagyok, Miskolc közelében lakom. És általában Californiai punk-rockor, hallgatok. :D
13/15 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre, ezzel nem arra akartam célozni hogy aki nem rockot hallgat az nem normális vagy ilyesmi.:D Csak azért lenne jobb rockert megismernem mert ő valószínűleg nagyobb eséllyel jönne el velem koncertezni és a társasági körömben elég kevés ilyen ember van. Amúgy nekem kedvencek : Amon Amarth, Ensiferum, Eluveitie, Slipknot, GnR, Iron Maiden, AC/DC, Dimmu Borgir, Gorgoroth, Metallica de rengeteg van. Magyarokat kevésbé hallgatok :) Viszont örülök hogy vannak páran:D
2013. júl. 27. 21:21
14/15 anonim válasza:
még szééép :D amíg a Föld kerek mindig lesznek rockerek, de mivel ovális, jó nekünk a metál is! :D
14/l de Borsodból.
15/15 anonim válasza:
Hosszú, göndör barna hajú srác vagyok csak az a baj, hogy 21 éves:) Rock és punk zenét hallgatok, nagyok sokat járok rockfesztiválokra, most is épp a FEZEN-ről jövök:) Ha gondolod írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!