Magyarországon tényleg csak a férfiak 15%-ának van barátnöje?
Ahogy itt olvasom, minden nö csak a jókèpü vagy pènzes, esetleg jókèopü ès pènzes pasikra bukik, nèhányan ráfanyalodnak az átlagosra is, de többsègük szóba sem áll a maradèkkal.
Ezek alapján max. a fèrfiak 15-20-a felel meg ezen szempontoknak, tehàt az ország tele van szingli pasikkal?
hogy honnan vetted ezt, nem tudom,de messze vagy a valóságtól
több szingli nő van, mint férfi, főleg nálunk van a legtöbb
amúgy sok férfinek van párja, mellette szeretője, de ezt Te nem tudod,
nagyon sokan csak szexkapcsolatot tartanak fent,
bocs én csak az életet vázolom fel, mert hiába akarod magyarázni nőből több van
szerintem hülyeség
és hány az akinek több is van?
Milyen korosztály ez? Mert szerintem ha az összes féfit nézik, 30 fölött már sokaknal felesége van..
De elképzelhető, de én ennek csak örülök, mert sok pasi közül lehet válogatni. ;)
17L
Ebből az oldalból sem vonhatsz le ilyen következtetést. Eddig nagyon sok kérdést és választ olvastam, és elvétve akadt olyan lány, akinek ilyen elvárásai lettek volna (pénzes, jóképű pasi), ellenben minden párkeresésre vonatkozó kérdésnél jöttek a rosszmájú fiúk/férfiak, akik írták, hogy úgyis csak a pénzes-jóképűeknek van esélyük. Tehát, nem a nők buknak erre, hanem a rosszmájú pasik terjesztik ezt.
Neked van ismertségi köröd? Láttál már élőben embert? Mert akkor nem állíthatsz ilyet. Lehet, hogy nem feltétlen barátnője van, hanem felesége-menyasszonya-élettársa-párja-szeretője, de hogy több mint 15%-nak van valakije, az biztos.
Igen!
Mert nekem sincs!
Esélyem se rá!
Magyarorszagon az emberek 30%a szingli (ami azert eleg sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!