Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen Nőkre lehet az embernek...

Milyen Nőkre lehet az embernek kilátása, ha kicsit sem jóképű?

Figyelt kérdés

Vannak kevésbé szép nők,de azok se akarnak ismerkedni túlzottan velem.

Ha nem vagyok érdekelt, akkor már nem is létezem??

Mondják számít a belső tulajdonság,a kinézet mégis felül ír mindent??

Milyen belső tulajdonságról is lehet szó, ami annyit számíthat?

Első benyomásra gőzöm sincs mit vesznekle, meg miből következtetnek arra milyen vagyok ha nem ismernek.

Valaki tályékoztathatna miről is van szó.

2013. júl. 27. 14:50
 1/9 anonim válasza:
100%

A belső szerintem fontos a lányoknak. Jó, persze nem mindenek de azért vagyunk jó páran akiknek igen :)

DE azért az is kérdés, h te milyen vagy belülről. Mert ha túl nagyképű, az sem jó, de ha nagyon visszahúzódó kis csendes, szerintem az sem. A kinézet meg tényleg nem minden. A lányoknak, pl nekem is, fontos az h a fiú elfogadja magát olyannak, amilyen, meg legyen magával elégedve, még ha nem is ő a legleg pasi kinézetben.

2013. júl. 27. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerezz pénzt!
2013. júl. 27. 14:58
 3/9 szelena97 ***** válasza:
Ne nyomulj, először kedveltesd meg magad vele!
2013. júl. 27. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
első kamu, minimum minden lánynál van, hogy kell kinézned.
2013. júl. 27. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
ezeknek a kérdésnek annyira nincs értelme, valakinek úgyis tetszel majd...
2013. júl. 27. 15:04
 6/9 anonim válasza:
az én pasim sem egy álom, mikor megismertem azt mondtam h biztos h nem jövök vele össze, de annyira megszerettem h nem tudnám elhagyni, legalábbis most biztos h nem!!!! a belső rengeteget számít, főleg ha egy húron pendültök, szerintem az majdnem mindent visz!
2013. júl. 27. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
amit írsz az csak csodálat.
2013. júl. 27. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Akár csodálatosakra is!
2013. júl. 27. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, van több lányismerősöm is, aki alacsony, kövér, buta, pattanásos, és több éve párkapcsolatban él. Van olyan is, aki nem ugyanazzal az emberrel, na de szakítás után se kellett sokat várni a következő hercegre.

Full ronda, buta és bunkó fiúismerősömnek százával volt már csaja az utóbbi időben, és sose a lányok dobták, hanem ő pattintotta le őket...

Ott van a Szerelmem, Ő egy csodálatos ember...Neki se volt még senkije, én álmodozom róla itt nagy titokban.

Én se vagyok kövér, se annyira ronda(a képem az katasztrófa, de a vörös hajam szép), nagy mellem van, elvileg a fenekem is jó, mégse volt még senkim...

Tehát szerintem nem kinézet, nem kedvesség, és nem is intelligencia függvénye, hanem egy teljesen más dolog, hogy ki milyen könnyen barátkozik vagy talál párt magának.

17/L

2013. júl. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!