Hogyan legyek kevésbé unalmas a lányok számára?
Figyelt kérdés
Mindig úgy beszélgetek,hogy a másik is eleget tudjon beszélni és nem uncsi dolgokról de valahogy mindegyik lány csak úgy áll hozzám,hogy köszönjünk már el azt mehessen a francba.Pedig más fiúkkal sokkalta jobban kijönnek és jobban fel tudnak oldódni pedig ugyanazokról beszélgetnek amiről én is.Nem vagyok jóképű szóval lehet hogy ez a baj?vagy hogyan tegyem izgalmassá a lányokkal a beszélgetést?2013. júl. 27. 12:56
2/7 anonim válasza:
2.tipp: ne szegd meg az elsőt ;)
3/7 anonim válasza:
Igen, az a baj, h nem nézel ki elég jól.
4/7 anonim válasza:
Hahaha butaság! Nem a külső számít nem véletlen mondják hogy ha egy fokkal szebb az ördögnél már jó. Nekünk ez egy kifogás hogy "nem jövök be neki". Figyelmesnek kell lenni velük nem csak a szavaikra hanem a testbeszédjükre, a külsejükre stb illetve humorosnak kell lenni :) azt mindenki szereti és a humor tanulható ha teljesen elkeserednél akkor meg jusson eszedbe: "zsák a foltját"
5/7 anonim válasza:
A külső sokat szánit.
Mindegy hogyan viselkedsz,beszélsz velük,ha valami nem tetszik a fejeden nekik a csillagokat is lehozhatod..
Akkor sem fog beszélgetni veled, úgy mint azzal aki tetszik neki.
6/7 anonim válasza:
#4 vagyok
Kortól függ 20 alatt inkább a külső aztán változik mert egy nő inkább leél egy életet olyan férfival aki lehozza neki a csillagokat mint aki helyes
7/7 anonim válasza:
Idősebb korban valóban változik, akkor már a pénz lesz fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!