Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék egy normális,...

Szeretnék egy normális, aranyos, arcilag szép, visszafogott csendes leányzót megismerni. Szerintetek túl nagyok az elvárásaim? Léteznek még ilyen lányok, vagy csak a fejemben?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 01:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es jól gondoltad vidéki vagyok. Pestre természetesen felesleges elmennem, mert még ha véletlenül, valamilyen csoda folytán találok is valakit, akkor vele előbb mint utóbb távkapcsolatban kéne élnem, mert pest elég messze van (180 km), és nem lenne alkalmam gyakran feljárni...
2013. júl. 27. 02:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Létezünk még.. :D ne keserìtsen el a sok kiélt kis ri*anc...
2013. júl. 27. 02:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Kb mindig is erre vágytam, de mindig csak a b*sznivágyó ribik jöttek, ezt dobta a gép, nagyon nehéz dolgod lesz.
2013. júl. 27. 02:56
 14/19 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok, sajnos ezek szerint én is túl vidéki(Pécs) miért felétek minek hívják a bulihelyeket, ha nem disconak? Ez baromira érdekel, mert én relatíve sokat járok bulizni, de mindig mindent a hely nevén nevezek, és nem akarok beégni, ha egy helyet véletlenül disconak mondok. Még a végén azt hiszik, hogy traktor volt a jelem az oviban... 19/F
2013. júl. 27. 03:01
 15/19 anonim válasza:
Én pontosan ilyen vagyok :) Azért nem találkozol ilyen típusú lányokkal, mert nem állnak ki a tömeg élére bemutatni maguk, sőt általában diszkóba sem járnak. Ne ott keresd őket! Egyébként pedig örülök neki, hogy van még kereslet ilyen lányokra :)
2013. júl. 27. 11:49
 16/19 anonim válasza:
Igen van!Ime én :P
2013. júl. 27. 13:43
 17/19 anonim válasza:
Van ilyen. 16 vagyok és az osztályomban van 3 (de ismerek több ilyet) :D Egyre ritkább de akadnak. Szakmunkásképzőben ne keresd, az ilyenek ált. Gimnáziumba járnak (na nem félreérteni oda is járnak rib*k) .Ritka ha nem de olyan is van sok.
2013. júl. 27. 16:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát igen, nem is a szakmunkásban keresem őket, elvégre én is egy elég jó nevű gimibe járok. Meg mivel discoba nem járok (voltam párszor, de nem tetszett), ezért ott se keresgetem őket. Jómagam is inkább a kisebb társaságokat, mintsem a felhajtásokat szeretem. Ezért járok inkább kocsmába beszélgetni a haverokkal, mintsem a discoba vagy az ilyesféle helyekre.
2013. júl. 27. 17:02
 19/19 anonim válasza:
Van ,én is ilyen vagyok :))
2013. szept. 9. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!