Marci26 kérdése:
Valaki ismerkedni? 17/f
Figyelt kérdés
egy 16-18 éves lányt keresek :D akivel lehet huncutkodni :)) ha érdekellek írj :)2013. júl. 25. 23:21
1/5 anonim válasza:
én huncutkodnék veled, csak az a gond hogy 12 éves vagyok :(
4/5 anonim válasza:
Én huncutkodnék veled!Megfognám a heréidet, beraknám a satuba és flexel körükmetélnélek. Azután fognám a WC kefét és kipucolnám vele a seglyukad. Ha ezzel végeztünk kiherélnélek, vágnák egy lyukat a lábaid közé, a fejedre ragasztanék egy parókát, beülltetnék neked két szilikon mellet és eladnálak ku*vának Hollandiába. Ha elég huncutnak érzel írj! F/41
5/5 anonim válasza:
Csak kiterülnék hanyatt az ágyon, felemelném a sörhasamat, hogy ne neked kelljen, és így hozzáférnél a farkamhoz. Sajnos nem érem el, ezért soha nem tudtam megmosni és szőrteleníteni, de a mérete mindenért kárpótol. Amolyan ergonómikus fajta, pont elfér a torkodban.
Dancsi Bácsi
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!