Tele van qurvával a világ biztos van minimum 1 aki ingyen is csinálja.
2013. júl. 25. 20:14
2/10 anonim válasza:
igen van, de az általad felvázolt eset szerintem gyakoribb, bár l. ha lefektetitek előre egyértelműen a szabályokat, akkor nagyot nem lehet hibázni
2013. júl. 25. 20:15
3/10 anonim válasza:
#1 <----- Ő megmondta az igazságot!
2013. júl. 25. 20:16
4/10 anonim válasza:
Tényeket nézzük, akkor van, valahol írták emlékszem, hogy Angliában csináltak egy felmérést miszerint minden 25-dik nőt ha megkérdezel hogy akar-e sexelni akkor igent mond.
:) Ha beválik neked is akkor megkaptad a választ.
2013. júl. 25. 20:19
5/10 Froncsi válasza:
A nők is élvezik ám a szexet :D
ezt a kérdést úgy írtad, mintha ők csak kötelességtudatbúl csinálnák
2013. júl. 25. 20:19
6/10 anonim válasza:
Átmenetileg biztos.
De előbb-utóbb szerintem mindenki egy párkapcsolatra vágyik, amiben boldog és megvan a biztonság.
Viszont amíg megtalálja azt a valakit, addig igen is van olyan nő, aki benne van egy szexkapcsolatban egy olyannal, akit éppen nem akar megfogni magának.
Én voltam anno a házasságom előtt ilyenben. Csak szex volt, semmi több. Nem akartam megfogni magamnak. Tisztáztuk az elején a szabályokat és ehhez mindketten tartottuk is magunkat. Aztán megismertem a férjem és vége is lett annak a szexkapcsolatnak. És persze senki nem sérült benne.
2013. júl. 25. 20:22
7/10 anonim válasza:
Amikor en (No) kerestem magamnak egy megbizhato szeretot(Ffi) (szereto ertsd. tobb alkalmas, akar monogam "osszejarogatas", de semmi esetre sem parkapcsolat), erdekes, egytol egyig mind tobbet akart. Feltekenykedtek, egyeb kozos szabadidos progik szervezese stb. Ugy, h errol ennyit.
2013. júl. 25. 20:23
8/10 anonim válasza:
Én már több ilyen kérdéshez is leírtam, hogy ez a "barátság extrákkal" dolog soha nem vezet jó eredményre. Vagy ez vagy az, de semmiképpen sem közötte!
2013. júl. 25. 20:31
9/10 anonim válasza:
Persze. Itt is van egy olyan, úgy látod a válaszait, h ilvicious válasza. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!