Fiúk! Nektek bejönnne ez a lánytípús?
Figyelt kérdés
Barna haj barna szem,hajam nagyon hosszú dús.Vagány tipus vagyok csőgatya pulcsi. nem vagyok az a nagymenő tipus de azért nem vagyok olyan gyökér.2013. júl. 25. 12:46
1/26 anonim válasza:
hát leírás alapján elképzelni is nehéz minta nélkül
3/26 anonim válasza:
Húha ezt jól megmondtad! Tegyük hozzá: helyesen írni és fogalmazni még nem tud a tinike.
Valakinek bejön. Ja.
5/26 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom, így nem lehet.
6/26 anonim válasza:
16 éves, majdnem derékig érő szőkés-barna haj, snakebite piercing, barna szem, 170cm,54kg, titkárnős szemüveg, 80/B, fekete csőgatya, tornacsuka együtteses póló, láncok, szegecsek.
nah és ez kinek jön be???:DDDD
9/26 anonim válasza:
Leírás alapján nem lehet válaszolni! Én is úgy le tudnék írni egy trabantot, hogy aki még nem látta több milliót adna érte. Tehát ide is jöhet kép
10/26 anonim válasza:
A neve alapján így nézhet ki:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!