Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedni? 22/F

Ismerkedni? 22/F

Figyelt kérdés

Röviden tömören:

22 vagyok, budapesti, webfejlesztő, zenélek, és írói vénával is megáldott emberke vagyok, aki csípi a dragonball-it, tehát ha Goku és Superman közül az utóbbit választod nem Te vagy az én emberem :))

Valaki ismerkedni? Üzenet? ;)

Lehetőleg XX kromoszómás egyedek. :P

#nokedlikacsa
2013. júl. 24. 23:46
 1/5 Froncsi ***** válasza:
Szóval te képes lennél azért dobni egy csajt, mert nem szereti a Dragon ballt, helyette supemanes XD ez karrier
2013. júl. 24. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Úristen... az ilyen magukat rohadt kreatívnak vélő emberek egy-egy ilyen unintelligens kérdéssel feldobják unalmas napjaimat. :D
2013. júl. 24. 23:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Hm. Egyáltalán nem jellemző rám az egoizmus, de miért ne tarthatnám magam kreatívnak, miközben az vagyok...? :)

Nem a szél hordta össze, hanem tanultam...

és ezt nyugati szemmel illene tisztelni legalább, és nem lehurrogni az embereket, mert eléggé rossz szokás.

Nem mondtam egy szóval sem, hogy én fogom feltalálni az összes halálos betegség ellenszerét... :)

2013. júl. 25. 00:06
 4/5 Mr.Super TNT válasza:

HHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napi csajozunk arcozunk kérdés megvóna máma!!!

Az nagyapám azt mondaná megint egy zenész! Viszont a programozó cimborám meg azt ,hogy nagy az arc! Ha esetleg befutsz polihisztorkám akkor ne feledkezz az égből a földön élő emberekkel kommunikálni. És Goku a világörökség része szóval leveri Supermant 3 -szor és rátol még egy kaokent a hullájára.

2013. júl. 25. 00:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Sőt, mindezen hobbik mellé, még salsázni is szeretnék megtanulni rendesen, és letenni a 2. és a 3. nyelvvizsgámat is...

Bocsi, hogy élek :D

2013. júl. 25. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!