Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy a nők sosem...

Miért van az hogy a nők sosem mennek oda a férfiakhoz ha az bejön nekik?

Figyelt kérdés
Sőt van olyan is aki ránk se néz, de közbe meg nem bánná ha leszólítanánk. Magyarul mi vadásszunk, és még mellé sakkozzuk is ki hogy ez a csaj most lexar minket, vagy csak zavarban van.
2013. júl. 24. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a szokás.
2013. júl. 24. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, ha tetszik akkor esélyes hogy úgyis bepróbálkozok nála. Ha meg valamiért nem, akkor így járt. Ő baja.
2013. júl. 24. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kezdeményező típusú lányok is.

De igen, ez általában a pasi dolga. A szülés meg pl. a nőé. Such is life, nem vagyunk egyformák.

2013. júl. 24. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam kezdeményezni, nem vagyok beszari :)
2013. júl. 24. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de ha egy lánynak bejön valaki aki mondjuk nem veszi a jelet (főleg ha küldve sincs), akkor simán hagyja hogy teljenek a napok, hónapok és nem zavarja hogy mi lett volna ha? :D
2013. júl. 24. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert elvárják hogy a pasik kezdeményezzenek, ami elég hülye szokás.
2013. júl. 24. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert az nagyon ciki egy nőnek, hogy ha odamegy egy férfihoz, az meg elhajtja... Gondolj bele, azért ez a nőre nézve nagyon visszaveti az önbizalmát.

Tudom, tudom...fordítva is így van, de valahol mégis csak úgy alakultak a szokások, hogy a férfi kezdeményez.

Illetve, azért a pasik is jobban megbecsülik azt a nőt, akiért küzdeni kell, nem?

2013. júl. 24. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert sokaknak egyszerűen nem megy. Nekem is csak nagyon nehezen megy, szerencsére néha le is tudom győzni ezt a falat, nevezzük annak. Pedig annyira sok gond nincs velem egyedül a fejembe van ez. Igyekszek erőt venni magamon. Nálam speciel már nem is a visszautasítástól való félelem ez, hanem csak egy láthatatlan fal, ami ott van.
2013. júl. 24. 21:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Na látod, az van nekünk is. Többnyire. :D
2013. júl. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!