Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy csávó, és nagyon...

Van egy csávó, és nagyon tetszik, és összeszeretnék vele jönni?

Figyelt kérdés
Láttam Tusványoson(Ez egy fesztivál aki nem tudná) és és párszor stirölgetett, mert mellette álltam. Régebb láttam fb-n is de azt hittem fake, de itt felismertem. Bejelöltem Facebook-on. Visszajelölt és a profilomat is lájkolta.Egyáltalán nem ismerem, mert nem is beszéltünk és reménytelennek látom a helyzetet és nem tudom hogy hivhatnám magamra a figyelmét.
2013. júl. 24. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Aki Tusványost nem ismeri az nem is él. SZóval ez van. Mekkora fesztivál? Ketten voltatok csak?
2013. júl. 24. 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:
csak ketten :)) hogyne. dehogy is elég sokan voltak
2013. júl. 24. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Valahogy nehezen tudom komolyan venni ezt a kérdést. Főleg a nickneved olvasása után...
2013. júl. 24. 16:40
 4/8 A kérdező kommentje:
ez csak egy nicknev,nem jutott mas eszembe. Nembaj majd más komolyan veszi;)
2013. júl. 24. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ráírsz, aztán majd kiderül.
2013. júl. 24. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:

És úgy gondolod, attól hogy ezt idegenekkel tárgyalod ki, történik valami...?

De aki málészájú, az megérdemli, hogy elhappolják előle a jó dolgokat, meg lemaradjon mindenről.

2013. júl. 24. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért van ez az oldal,hogy tanácsot kérj !
2013. júl. 24. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el vele dumálgatni facen. Mit veszíthetsz? Ha meg sem próbálod semmi esélyed.
2013. júl. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!