Fiúk nektek melyik a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
Milyen viselkedésű, tulajdonságú lányok jönnek be?
1. humoros, szereti a viccet, ugyanakkor szókimondó, ennek következtében nem hazudik, és inkább másokkal törődik, ugyanakkor talpraesett, szereti az egyenes beszédet
2. visszahúzódó, szerény, csendes, nehéz megnevettetni, nehezen nyílik meg
3. enyhén nagyképű, fellengzős, tudja mit akar és el is éri azt
2013. júl. 22. 21:39
11/20 anonim válasza:
kettes, vagy az egyes, nem tudok dönteni, de ha életem függne tőle, akkor a kettes.
13/20 anonim válasza:
1, bár én midnenkit könnyen megnevettetek tehát még a 2. is belefér. a 3asok lőjék le magukat :D
15/20 A kérdező kommentje:
huh mennyi válasz jött rögtön, :)) köszönöm, amúgy én az 1-esbe tartozom :)
2013. júl. 22. 21:54
16/20 anonim válasza:
#15 ki hitte volna, hisz arról írtad a legtöbb dolgot ráadásul kizárólag csak pozitívumot:P
17/20 A kérdező kommentje:
jó akkor mondok negatívat is.. ha valaki nagyon felidegesít jobb ha nem is kerül a szemem elé mert olyat mondok amit megbánok, féltékenyebb típus vagyok, utálom ha hülyére vesznek,ha ideges vagyok néha csapkodok is.. de csak nagyon ritkán
2013. júl. 22. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!