Valakinek van valami jó ötlete?
Figyelt kérdés
Ha buliban szemezel valakivel,de aztán felszívódik és nem találod sehol,a bulinak vége,te otthon ülsz és nézed az internetet hátha rábukkansz a facebookon valahogy.Dehogy? Ha csak arra emlékszel hogy akkor milyen ruhát viselt és hogy nagyjábol hogy nézett ki és hogy 2 másik személlyel volt,de rájuk már csak halványan emlékszel,pontos leírást nem is tudnál róluk adni.Végignézve a partyba meghivottakat és akik ottvoltak,plusz akik talán ott lehettek,egyik sem ő,akkor mit tegyek? Szeretném megtalálni,ki volt ő.Volt pár ilyen,hogy kerestem valakit,akkor sikerrel jártam,de részemről nincs több ötlet hogy tudnám megtalálni.:(2013. júl. 22. 14:01
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Menj el máskor is oda bulizni és ne csak less, hanem menj is oda.
2/3 anonim válasza:
Partifotók? Hátha betagelte valaki.
Más ötletem nincs, tanulj belőle, és legközelebb szólítsd le.
3/3 nikiofficial97 válasza:
Esetleg kérdezd meg az ismerőseid,ha ott voltak a buliban hogy nem látták e a csajt,és nem ismerik-e vagy valami.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!