Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell leszólítani egy...

Hogyan kell leszólítani egy lányt? 14/F

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogyha sétálok az utcán, és meglátok egy olyan lányt aki "bejön" és meg szeretném ismerni. Hogy szólítsam le, hogy "vagány"-nak nézzen és ne nézzen hülyének, aki csak lejáratja magát. Milyen módszereket tudtok ami biztos, hogy hatásos még kicsit idősebb lányoknál is? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! TROLLOK KÍMÉLJENEK!
2013. júl. 22. 03:18
1 2
 11/18 anonim válasza:
69%
Szerintem járj el sportolni.Így nem csak ismerkedsz, de még mozogsz is. :)
2013. júl. 22. 06:03
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

Ha csak úgy leszólítod az utcán, akkor kb 0 esélyed van, így bármit mondhatsz kb, lutri.

Én odamennék és marha magabiztosan közölném, hogy "szia, figyellek pár perce és úgy érzem nem akarom elszalasztani a lehetőséget, hogy megismerjelek, megiszol velem egy kávét/megeszel velem egy sütit?"

Ha elküld a fenébe, akkor így jártál, ha meg elmegy veled, onnan már csak rajtad áll...

2013. júl. 22. 06:06
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Tök mindegy, csak jól kell kinézned.
2013. júl. 22. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként, meg mielőtt mást szólsz le, megtanulhatnál írni ;)"

Most úgy beszélsz kis takony létedre, mintha te sosem gépeltél volna el bármit is, mellesleg hajnali 4-kor.

2013. júl. 22. 09:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokásom elírni valamit így hajnali 4 kor, Nem azt mondom, hogy full pontossággal kell írni, hanem csak azt, hogy ha leszól akkor ne virítson már benne egy halom helyesírási hiba mert elég cinkesen néz ki...
2013. júl. 22. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Rendben, kérdező.

Ha nagyfiú akarsz lenni, akkor viszont viselkedj is úgy!

Gyakorlatilag mindegy, mivel mész oda egy lányhoz - ha nem rohanod le (tehát nem kell azonnal döntenie), magabiztosan, normálisan beszélgetsz vele, és főleg: ha tetszel neki - nem fog elkergetni.

Ha nem tetszel, akkor is elzavar, ha Arany János szavaival szólsz hozzá.

Ja: a nagyfiúk tudják használni az itteni keresőt is. Rengetegszer volt már ez a kérdés - igaz, hogy többnyire lányok kérdeztek, de nagyon jó tanácsok születtek ott.

---

Csak szólok, hogy az utolsó írásodban 5 hiba van. Tényleg elég jól írsz, de azért gyakorolhatnál még egy kicsit. Ne az itteni analfabétákhoz mérd magad.

2013. júl. 22. 13:18
 17/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért szól le mindenki, más 14 éves srácok már nem ilyesmiken gondolkodnak...egyébként a "kérdezd meg, mi hol van, legyél aranyos a boltban" dolognál nincs jobb ötletem, szerintem eddig ez a legjobb:))
2013. júl. 22. 18:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az utolsó válaszomban vannak hibák mert azt egy 3.0 ás kijelzőn írtam szóval valószínű ebben is lesznek hibák mert ezt is telefonról írom.
2013. júl. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!