Mit gondoltok így elsore rolam lányok? Lent;)
Figyelt kérdés
Szép az arcom,jo a testem,nagy a károm,jo a szovegem.:) Elso benyémás mi volt? ;))
(Nem tudok ékezetet írni)
2013. júl. 21. 02:57
12/16 xKakashix válasza:
Bocs a "benyémásnál" megakadtam xD
13/16 A kérdező kommentje:
9-johetsz de csak akkor ,ha énlehetek a kislány az ágyban..grr:*
11-te egy 16 éves kis szartuto vagy akinek leszopatam az anyát a sírjában :)
12-igazad van :( . Belso gondjaim vannak :/
2013. júl. 21. 15:53
14/16 anonim válasza:
Hű apám, azok a jelölések, amikre rá lehet keresni..::DDDD
Na szóval. Te lehetsz a bunkó selyemfiú VAGY a nagy kigyúrt állat. hmmm.. aki ennyire fényezi magát, annak általában igazán az ellentettje szokott lenni. ha meg nem, akkor szimplán csak nagyképű vagy. ha ezt mondjuk egy képpel igazolod, hogy valóban jóképű vagy, akkor nem szóltam! :D Ja és szerintem nem a farok mérete a lényeg. Inkább belsőre legyél normális.
15/16 anonim válasza:
Hogy falubikája típusú, aranyláncos, diszkózenés, minden spiritualitást mellőző egyén vagy, aki szereti mobillal fényképezni magát a nagyi bojlerével a háttérben.
16/16 anonim válasza:
hogy vagy csukott szemmel gépeltél vagy nagyon be voltál baszva amikor ezt írtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!