Lányok! Ti ismerkednétek olyan emberrel, aki tudja magáról, hogy 3 év múlva meghal rák miatt?
3. de fsz vagy :DD
amugy persze, ez nem kizáró ok, talán ebben az időben még jobban szeretném
Tuti csinálnék egy bakancslista szerűséget és céltudatosan élném az életem tovább. :)
Egyébként nem kizáró ok egy betegség az ismerkedésre.
Én simán ismerkednék.
18/L
anyukám barátjának 1 évet jósoltak :(
nemrég ismerkedtek meg -elmondta nem hazugsággal kezdte a kapcsolatot. Nekik mindkettőjüknek vannak gyerekei tehát azt nem szeretnének-a pasi dagi állítólag nem szép de emberileg 10pontos. húgom már találkozott vele én még nem. nekem meg anyu boldogsága számít nem ellenzem. csak tuti nehéz lesz ha eljön az idő a feldolgozás :(
Gondolkodtam ezen már én is mi a jobb ha az ember tudja kb. mennyi van hátra vagy ha nem. szerintem inkább az első. öcsém 23 volt csak mikor meghalt autobalesetbe el sem tudtunk bucsuzni nyaraltunk előtte pont...
Értelmetlen kérdés. Olyat nem mondunk senkinek, hogy három éved van hátra, és meghalsz. Az a rák, ami csak három év múlva öl meg, az gyógyítható.
Üdv, egy medikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!