Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj, ha nem jön...

Velem van a baj, ha nem jön be egyik mai fiatal lány sem?

Figyelt kérdés
Se szerelmes nem vagyok már jó ideje, se vonzalmat, vágyat nem érzek ezek iránt a mai lányok iránt. Szexuálisan sokat kívánok, de csak ennyi. Megmondom mi a bajom velük: fellépek facebook-ra például és azt látom, hogy kirakják, mutogatják magukat és várják a sok dícséretet, agyuk semmi, csak a külső és a sok rajongó szánalmas papucs érdekli őket. Felszínesek, cigiznek, isznak, dugatják magukat, amelyik nem az meg utálatos, beképzelt, egoista, tiszteletlen a náluk bepróbálkozó fiúkkal szemben. Nem értem mi történik, de a mai lányok nagyon nem jó úton haladnak. Már kedvem sincs ismerkedni, mert legutóbbi csajról is csak kiderült, hgoy szórakozik a fiúkkal, egoista és fogadásból randizik fiúkkal, aztán szépen a lelkükbe gázol. A vicc az egészben, hogy még csak nem is egy bombanőről van szó, hanem egy szolídan öltözködő, átlagos, rendes lánynak kinéző illetőről. Értitek, az ember keresi a megfelelő lányt és folyton csak csalódik, azt látja, hogy a lányok ilyenek és mindjárt értelmet nyer, miért jár sok fiú, férfi prostihoz inkább. Mai lányokat elnézve már én is értem. Egy a baj, nekem lelkitársa van szükségem, nem csak egy dugásra való húsdarabra. Fontos a szex is nagyon, nem tagadom, az is hiányzik, de ez önmagában kevés a boldogsághoz. Egy megfelelő lányt keresek, akivel el tudnám képzelni a jövőmet és családot is szívesem alapítanék a megfelelő időben, több év múlva.
2013. júl. 19. 14:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Van igazság abban, amit a kérdező ír, sajnos a mai lányok 80 vagy talán több %-ára igazak ezek. Sokszor még a normálisnak kinéző lányok sem azok, szóval nem egyszerű a dolog. De nem is lehetetlen, szóval azért ne add fel végleg a próbálkozást, hogy találj egy normális lányt.
2013. júl. 19. 14:50
 12/19 anonim válasza:
Megindokolnatok miert van gond a kerdezovel? Ferfikent engem erdekelne az indoklas mert en is igy gondolkodom ahogy a kerdezo
2013. júl. 19. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem veled van a baj. tényleg sok ilyen lány, de ugyanennyi ilyen fiú is van. és tényleg az megy itt, hogy szinte egy csomóan kiírják kérdésnek, hogy hogy lehet normláis fiúkat/lányokat találni. nem biztos, hogy a legjobb heyen keresed őket. szerintem a környezetedben is biztos vannak normális lányok is. én egyébként egy normális lánynak tartom magam, nem iszom, nem cigizim, és 17 vagyok, de még szűz. viszont szerintem ezt a problémát nem itt kell megbeszélni. de az biztos, hogy nincs veled gond, csak eddig szerintem rossz helyen kerested a párod, de ne add fel és hamarosan megtalálod, de ne facen keresd.
2013. júl. 19. 14:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Jó, elnézést kérek, kihagytam a tisztelet a kivételnek, de tapasztalataim szerint a rendes lányok foglaltak, vagyis nálam eddig mindig ez jött elő, amikor ritkán csak kifogtam egy értelmes, kedves, rendes és még egyben csinos lányt.
2013. júl. 19. 14:56
 15/19 A kérdező kommentje:
A facebook-ot csak egy példának hoztam fel, nem jelenti azt, hogy ott ismerkedem, személyesen meg a bulikban is vannak tapasztalataim. Volt, hogy buszmegállóban szólítottam le lányt és jól eldumálgattam vele, nem is egy ilyen volt, de ezek a lányok már foglaltak és én most nyílván nem más barátnőjét lenyúlni akarom típus vagyok. Na remélem tisztább már így a kép. Azért elég fura, hogy az a lány, aki szingli valami defekttel rendelkezik jellemre vagy valami elérhetetetlen pénzes vagy szuper jó pasira vágyik, ami elég nevetséges.
2013. júl. 19. 15:00
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem attol hogy lattal par ilyen lanyt meg nem kellene mindegyikunkrol ezt gondolnod. -.-

nezzel mar magadba. nem csak te keresel hozzad hasonloan normalis embert.

2013. júl. 19. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Elolvastam a rinyádat, és kicsit sem értem, hogy te mégis milyen alapon vársz tiszteletet bárkitől.

Nem iszom, nem cigizem, nem káromkodom, nem kefélek össze-vissza, nem szoktam bunkózni a fiúkkal, de nálam nagyon durván esélyed nem lenne egy röpke másodpercig sem. Igen, jól mondták a többiek, benned van a hiba!

2013. júl. 19. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:

a rendes lányok és rendes pasik nemhiába foglaltak.

Próbálkozz, gyere össze néha nem rendes lánnyal, legalább a tapasztalat miatt is.

2013. júl. 19. 16:31
 19/19 Janemba27 válasza:

Üzenem az egyesnek, meg aki hasonlóképp gondolkodik, hogy VELETEK van a gond.. elvan kurvulva a világ, nem ilyenek voltak a lányok régen!

Kérdező! jól látod a dolgot

(egy NEM mai gyerek)

2016. ápr. 15. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!