Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó dolog ha hamar tudok...

Jó dolog ha hamar tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. Egyszerűen nem tudok az lenni. Szóval becsüld meg azt, hogy ilyen szerencsés vagy. Ha az is vagy, könnyebben múlik el, mintha nem tudod senki iránt sem érezni.
2013. júl. 18. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem múlik el az olyan könnyen. Nagyon hullámzik, szar azért.
2013. júl. 18. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:
hamar leszel szerelmes > hamar mutatod ki > hamar megunnak > hamar dobnak.
2013. júl. 18. 23:15
 14/17 anonim válasza:
Igen az. Bárcsak én is minden héten szerelmes lennék valaki másba, nem gyötrődnek éveket.
2013. júl. 18. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:
az sose jó... főleg ha srác vagy
2013. júl. 18. 23:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki hamar szerelmes lesz, az felületes ember. Igazán mélyen nem tud szeretni.
2013. júl. 19. 07:46
 17/17 anonim ***** válasza:
haverom is ilyen jó nagy szerencsétlen!!!! nem értem hogy lehet valaki szerelmes pláne fiu úgy hogy a másik féltől nem lássa viszont annyira .... én csak ugy tudnák valakibe beleszeretni ha látom hogy nem csak a testét adja nekem hanem mindenét képes mindenre értem stb ... ha erre képes 1 nő onnantól kezdve én is bármire hajlandó lenék hogy megtartsam és ezáltal a szerelem már nem kérdés mert azon nyomban beleszeretnék ha biztos vagyok benne hogy komolyan szeret és nem úgy mint a mai lányok ... tinektek akikmeg könyen beleestek valakibe a külső miatt .... valami baj van ha nem akkarsz ugy járni mint a haverom aki hiába néz ki jól kivan gyurva stb mindig csak örökös depis és 27 évesen még mindig szingli és már szerintem azt sem tudja mikor feküdt le 1 jó nővel vagy 1 eltalán nővel ... változatok meg a ti érdeketekben mert a csajok sem olyan érzelgősek amijenek kéne leniük vagy esetleg régen voltak ne nézetek romantikus filmeket legyél tökös tudom vannak normális lányok de ne mindenkivel indíts teljesen tiszta lappal pl: én ugy vagyok már vele minden nő k.... még be nem bizonyitja az ellenkezőjét... eddig én is olyan voltam mint ti persze nem annyira de annyit csalódtam és amióta így vagyok vele sokkal jobb nekem is jobban szeretnek a nők is ... igen nekik is jobban bejön ha kicsit bunkóbb az ember ez a szamarú ... ha kérdésed van írhatsz privibe szívesen segítek randi guruskodni :P
2013. júl. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!