18 alatti (nem csak rocker) lányok! Mit szóltok, ha egy fiúnak hosszú haja van?
Figyelt kérdés
Vágassa le? Vagy jó úgy, ahogy van?2013. júl. 18. 19:13
11/30 A kérdező kommentje:
Oké, nem is akarom, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről :)
2013. júl. 18. 21:42
13/30 980316 válasza:
Le ne vágasd! :D Főleg ha olyan (volt)Matt Tuck-os. :)
14/30 anonim válasza:
Undorító :/ Már megbocsáss nemvagyok annyira jártas a rock terén de van nem 1 rocker ismerősöm és egyiknek sem hosszú a haja !:/ Ez olyan ódivat ink sztem :/ 1 szóval gáz :/ sry de az :/ főleg hát középig :/ inkább "hosszas" nyak feléig érő (de nem egyenesre vasalt vagy középen ketté vállasztott mert az szintúgy undorító tud lenni)
15/30 anonim válasza:
Nehogy levágasd a hosszú hajú fiuk néznek ki a legjobban.
16/30 anonim válasza:
Egyértelműen le ne vágasd ! Én speciál örülnék ha naponta legalább egy jönne velem szembe az utcán ,de ez nem így van :D 15/L
17/30 A kérdező kommentje:
Köszikösziköszi...
2013. júl. 21. 12:48
19/30 anonim válasza:
attólfügg,hogy áll.:d amúgy igen Matt Tuckos..szeressük Matt Tuckot. Hosszú és rövid hajjal is. :)
20/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
2013. júl. 22. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!