Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bizonytalanodnak el a...

Miért bizonytalanodnak el a férfiak/fiúk egy csinos és vonzó nő láttán? Miért hiszik azt hogy úgyse kellenének neki?

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 17:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem attól mert akkor tuti lesz 4-5 barom akik ráhajtanak és ebből legalább 1 jobb mint te, szebb mint te, erősebb mint te, nagyobb a farka mint neked és ebből következik, hogy az erősebb nyer és akkor neked game over
2013. júl. 21. 13:15
 12/21 A kérdező kommentje:
De ha a lány normális és szeret akkor nem hagy el!
2013. júl. 21. 13:19
 13/21 anonim válasza:

10/12-esnek . A biztonságoson a stabilitást értem.

Á', állandóan bizonytalanságban lenni, hogy még hányan hajtanak rá... Jobb egy nyugodt kapcsolat.

2013. júl. 21. 13:27
 14/21 A kérdező kommentje:

Megértem.De egy átlagos kinézetű lányra szerinted nem hajt rá senki sem?És ő nem csalna meg?Nem a kinézettől függ hogy kire mennyire hajtanak és mennyire hűséges.

És mikor értik már meg a srácok hogy nem minden a külső?!

2013. júl. 21. 13:33
 15/21 anonim válasza:

Alapjaiban egyetértek Veled,de... ----Az élő szervezet 'energia optimalizálásra' törekszik. Nem biztos, hogy megérné harcolni egy szexbombáért. Te is írod, nem minden a külső....:)) Bár Te másként érted.

A másik, hogy nagyobb önbizalom kell egy szép nő mellett!

És az nem mindig adott...

2013. júl. 21. 14:07
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Itt a ,,csinos és vonzó" nőt nem a felpumpált szájú és mellű agyhalott libákra értem, hanem a kifinomult,ápolt és művelt lányokra.(Akikre valljuk be,a mai világban nincs igény.)

Azt hallottam hogy a nagyon szépek sokáig egyedül vannak pont emiatt.

Ne értsd félre, én egyáltalán nem vagyok csinos,sem vonzó, de a környezetemben már tapasztaltam ezt...

2013. júl. 21. 14:22
 17/21 anonim válasza:
Biztos, hogy fontos szerepe van az önbizalomnak. Ez fiatalabbak, ifjak között kisebb. Idősebb korban, amikor már van tapasztalat, teljesítmény, szerintem ekkor már oszlik a mezőny. Mindenesetre érdekes a problémafelvetésed.
2013. júl. 21. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért???

Biztos ismered a fámát: "too good to be true"

Azon kívül, h egy ilyen nő magánzó legyen, annak az esélye a 0-hoz konvergál.

Nincs elég tapasztalatom a nők terén, félénk is vagyok, így nem hiszek abban, h egy ilyen nőnek én lennék a nagy Ő.

30/F

2013. júl. 21. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Még mindig én.

Azt írod, h sok ilyen nő magányos és sokáig. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, le nem lehet vakarni róluk a pasikat. Vagy már pasival van, vagy pasik tengere veszi körül.

Ez csak az én véleményem, és tapasztalatom de köszönöm, h végigolvastad.

30/F

2013. júl. 21. 15:57
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Te is meg fogod találni az igazit!Szurkolok!:)

2013. júl. 21. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!