Miért bizonytalanodnak el a férfiak/fiúk egy csinos és vonzó nő láttán? Miért hiszik azt hogy úgyse kellenének neki?
10/12-esnek . A biztonságoson a stabilitást értem.
Á', állandóan bizonytalanságban lenni, hogy még hányan hajtanak rá... Jobb egy nyugodt kapcsolat.
Megértem.De egy átlagos kinézetű lányra szerinted nem hajt rá senki sem?És ő nem csalna meg?Nem a kinézettől függ hogy kire mennyire hajtanak és mennyire hűséges.
És mikor értik már meg a srácok hogy nem minden a külső?!
Alapjaiban egyetértek Veled,de... ----Az élő szervezet 'energia optimalizálásra' törekszik. Nem biztos, hogy megérné harcolni egy szexbombáért. Te is írod, nem minden a külső....:)) Bár Te másként érted.
A másik, hogy nagyobb önbizalom kell egy szép nő mellett!
És az nem mindig adott...
Köszönöm!
Itt a ,,csinos és vonzó" nőt nem a felpumpált szájú és mellű agyhalott libákra értem, hanem a kifinomult,ápolt és művelt lányokra.(Akikre valljuk be,a mai világban nincs igény.)
Azt hallottam hogy a nagyon szépek sokáig egyedül vannak pont emiatt.
Ne értsd félre, én egyáltalán nem vagyok csinos,sem vonzó, de a környezetemben már tapasztaltam ezt...
Miért???
Biztos ismered a fámát: "too good to be true"
Azon kívül, h egy ilyen nő magánzó legyen, annak az esélye a 0-hoz konvergál.
Nincs elég tapasztalatom a nők terén, félénk is vagyok, így nem hiszek abban, h egy ilyen nőnek én lennék a nagy Ő.
30/F
Még mindig én.
Azt írod, h sok ilyen nő magányos és sokáig. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, le nem lehet vakarni róluk a pasikat. Vagy már pasival van, vagy pasik tengere veszi körül.
Ez csak az én véleményem, és tapasztalatom de köszönöm, h végigolvastad.
30/F
Köszönöm szépen!
Te is meg fogod találni az igazit!Szurkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!