Hol található értelmes nő?
Minden este kinn ülünk haverokkal, hogy majd hátha találunk valami értelmes nőt. De nincs. Sok hü#ye pi#sa van, akik a Facebookon túl nem is látnak.
Léteznek egyáltalán olyan lányok akikkel beszélgetni is lehet, vagy ez csak az én agyszüleményem?
Nyomorultak kíméljenek a válaszaiktól.
20/F
De most gondoljatok bele. Ha nem lenne ennyire ritka az értelmes nő, akkor valszeg a férfiak nem becsülnék meg vagy értékelnék őket. Akkor minden nap elmondhatnád, hogy te kb 100 nőt láttál szembejönni veled az utcán, aki értelmes.
Ami ritka, az drága.
Őszintén szólva én a férfiak között sem látom azt a tobzódást IQ-EQ fronton. Elég nehezen találok olyan férfit, aki ne verné le azt a bizonyos intellektuális lécet.
Különben a parkban hogy derül ki, hogy egy lány értelmes-e? Leszólítjátok őket és próbáltok velük váltani 2-3 értelmes mondatot? (Bár tény, hogy sokaknak ez is gondot okoz...) A politika egyébként rázós kérdés, nagyon sokan nem beszélnek róla szívesen.
Nos, sikerült 'értelmes' lányt találnod az elmúlt 3-3,5 évben? :)
Az egyetemeket, munkahelyeket (irodák, hivatalok) mindenki kihagyta - szerintem ott érdemes lenne próbálkoznod. Ha nem is mindenki értelmes, de jó esetben tanult, tud viselkedni - persze mindenütt vannak kivételek.
Én anno nem szerettem, mikor leszólítgattak közterületeken (parkban, tereken, stb.) csoportokban tobzódó srácok (akik egyedül már kevésbé voltak nagylegények), h. aztán közösen kiértékeljék a válaszom, megvitassák a külsőm, lefikázzanak (szerencsére viszonylag jól néztem ki).
A másik 'kedvencem' a különböző építkezéseken, épület-rehabilitációs munkákban részt vevő, állványzatról leordibáló melós srácok füttykoncertje, egyértelmű ajánlatai voltak - ezzel szórtak meg 15-től 30-ig. (Babakocsival már nem kaptam...) Nem tudom mit gondoltak, h. felmegyek hozzájuk az állványra v. megvárom a műszak végét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!