Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz ha egy lány ír rá egy...

Gáz ha egy lány ír rá egy srácra? Először?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, egy napja lájkolgat, visszamenőleg(règebbi bejegyzések) is dolgokat.

Tehát gondolom, hogy érdekli miket írtam ki régebben, mik történtek velem, de valamiért mégse ír rám.

Látásból ismerjük egymást , jàrtam régebben egy haverjával.

Sose kezdeményeztem még én. Nem tudom, hogy én írjak-e neki vagy mi tévő legyek. Úgy rühellem az ilyen facebookon ismerkedést, de ez a srác nagyon megfogott.

Gáz ha én írnék neki? De milyen indittatásból írjak rá? Csak nem írhatok rá úgy, hogy Szia Mizu?

Elég tré szerintem.

21 L

2013. júl. 17. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 17. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Már mindenki a facebook-on éli az életét?
2013. júl. 17. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nem gáz, de várj egy pici még lájkold te is a srácot és megéri:) ha pár napon nem ír szerintem írj rá:)
2013. júl. 17. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem találj ki valamilyen indokot és írj rá:)
2013. júl. 17. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Lájkolgasd te is, és szólj hozzá a megosztásaihoz.

Jobbat nem tudok, ha nem akarsz közvetelenül ráírni...

Ezért udorító a fész, réggen ilyen gondok nem voltak, a személyes találkozás elintézte ezeket a dolgokat.

2013. júl. 17. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, igen.

Nem írtam volna ide, ha jártas lennék a dologban. Csak kapcsolat tartás miatt használom a facebookot. De ez a srác megfogott és nem tudom, hogy is működik ez a mai világban :D

Köszönöm szépen a válaszokat!

2013. júl. 17. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Írj rá azzal kapcsolatban, hogy minek köszönheted a lájkjait.

23f

2013. júl. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!