Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?
Hát nekem meg pont a cicababák nem tetszenek mert velük nem lehet normális hűséges kapcsoaltot létesíteni. Én normálisat keresek és mindig is azt preferáltam, viszont manapság kevés a normális aki tetszik is és ez fordítva is igaz lenne.
22/F
Legegyszerűbben úgy kapod meg a választ, ha megcseréled a nemeket. A rosszfiú vs jófiú kérdés ismerős? A nők miért nem veszik észre a sarokban ülő, csendes, félénk, gátlásos srácot, helyette miért inkább a hangos, bunkó, menő srácokra mennek?
Az ok ugyanaz: a cicababa és a menő csávó feltűnő, kirí a tömegből, magára vonja a figyelmet. A felszínes, felületes tömegben azt veszed észre, aki hangosabban kolompol és fényesebben világít. Egy vadászaton, ha feltűnően rázza a bozótot egy csomó vad, akkor rájuk mozdul az ember, eszébe sem jut, hogy sokkal jobb és nagyobb zsákmányt is találhatna kis kereséssel.
Engem például egy asztaltársaságnál csomószor a sarokban ülő, csendes csaj kezdett el érdekelni, mert elcsíptem tőle egy-egy mozdulatot, vagy mondatot, ami felkeltette a figyelmemet. Ennek egyszerű oka van: az ilyen kirakat viselkedés MINDIG álarc, arra pedig nem vagyok és nem is voltam soha kíváncsi. A csendes csaj csomószor nem húzza fel ezt a maszkot, ezért vele sokkal könnyebb megtalálni a hangot és gyakran sokkal érdekesebb ember. Talán nem a véletlen műve, hogy remek párkapcsolatban élek közel egy évtizede?
"Az a baj, hogy a rendes láynok kövérek"
Mennyi itt a kretén...
a kérdésedre válaszolva, hogy miért cicababa mint "rendes csaj"
nem értem mi a különbség a cicababa és a rendes csaj között.
nekem van egy lány ismerősöm, és külsőre szebb lányt még nem láttam, emellett a legrendesebb lány akit valaha ismerek, egyáltalán nem " r*banc típus"
aztán van olyan ismerősöm is, aki nagyon ocsmány, és emellett egy elég nagy r*banc.
szóval nem a külső alapján érdemes ítélkezni, visszatérve a kérdésre:
ha van egy fiú aki egy 10 pontból 9 és egy másik aki 10ből 3, te melyikkel szeretnél előbb ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!