Manapság miért nem flörtölnek a fiatal csajok, mint pár éve?
Figyelt kérdés
Például pár éve még lazán mosolygott rám lány, ha elsétáltam előtte vagy fordult utánam vissza az utcán, míg ma meg már csak fapofával el vannak maguknak. Nagy ritkán látom, hogy néz felém egy két lány, de ez semmit sem jelent, ezek nem olyan jelek, mintha rám mosolyogna kedvesen és nem gúnyosan, az, hogy felém néz egy-kétszer még semmit sem jelent. Valami biztos jelet adhatnának a lányok, hogy tudjam van értelme oda mennem hozzájuk. Már mentem oda lányokhoz, de sosem adtak jeleket így nem is lett belőle semmi. Má rnem is szeretem ezt csinálni, főleg mióta pár beképzetl, buta tinit fogtam ki, akik kigúnyoltak. Normális lány meg amúgy is ritka vagy már foglalt.2013. júl. 15. 19:17
1/5 anonim válasza:
Biztos azért, mert már kicsit eljárt feletted az idő. :)
2/5 anonim válasza:
Én simán rámosolygok a pasikra az utcán. Vagyis mostanában visszafogom magam, de barátomat is így szedtem össze. Állítólag a mosolyomba külön beleszeretett :D
3/5 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, hogy hiába vagyok felnőtt már, még mindig tininek néznek, aztán csak csodálkozank, amikor megmondom az igazi korom. Még facebook-on is volt, hogy 15 éves kislány próbálkozott be nálam, azt hitte korabeli vagyok. Nem ez a gond, élőben kéne, hogy adják a jeleket, de nem adják már úgy, mint régebben, középsulis koromban.
2013. júl. 15. 19:37
5/5 anonim válasza:
Én pl. nem merek jeleket adni, túl sokat estem már pofára, így inkább fapofával haladok végig az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!