Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen szar a love.hu?

Miért ilyen szar a love.hu?

Figyelt kérdés
Nincs komoly szándékom vele csak regisztráltam mert ott legalább lehet beszélgetni emberekkel de kicsit szétnéztem és szinte csak az nem fizetős, hogy rákattintasz egy adatlapra és levelekre válaszolsz. Szerintem baromi nagy hülyeség, hogy ha nem vagy vip tag akkor meg se tudod nézni, hogy ki nézett meg és flörtölni, levelet írni is csak naponta egyszer tudsz. Nem veszik ezt észre az oldal készítői? Mi értelme van így üzemeltetni, hogy szinte semmit nem lehet? :S
2013. júl. 15. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
tudod, mindenhghol a pénz dominál, az okos kihasználja azt amiből lehet pénzt csinálni.
2013. júl. 15. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert mindent fizetőssé akarnak tenni. Régebben még jobb volt, de már egy ideje nagyon gyengusz. Én is fent voltam rajta, de azok a nők...pfff. Viccnek is gyengék :D
2013. júl. 15. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont azért, hogy az unatkozó tiniket távol tartsa. Akinek van keresete és komolyak a szándékai, annak megéri havi pár ezer forint.
2013. júl. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!