Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan beszéljek vele, mit...

Hogyan beszéljek vele, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Sokszor látom őt, sokat van a haverjaival és a családja kis részét már meg is ismertem. Viszont őt még nem.. Már rámosolyogtam és vissza is mosolygott és köszön is nekem. Megér egy próbát hogy beszéljek vele? Ha igen hogy szólítsam fel? Nem vagyok a témában nagyon tapasztalt, aki tud nagyon kérem hogy segítsen mert majd meg szakad a szívem.:/

2013. júl. 14. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. júl. 14. 21:23
 2/4 anonim válasza:

nekem is ugyanez a problémám, csak ő tudjátok raj csávó.:D....szerintem írj rá facebookon ha nem ír vissza akkor meg kakild le..(tudom, hogy most az jön, hogy nem az igazi facen..)

Barátnőmmel is ez volt, de ő rá írt beszélgettek aztán 3 nap múlva meg már a fiú írt rá és talit is megbeszéltek.:)

2013. júl. 15. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
nem merek ráírni, és még be se jelöltem őt.. azon gondolkoztam hogy beszélek vele személyesen ha találkozok vele.. szerintetek ?
2013. júl. 16. 10:47
 4/4 anonim válasza:
Szerintem h következőnek találkoztok és köszön neked csak nyugodtan állj vele le beszélgetni! Majd utána jelöld be facebook-on. Majd aztán megy az magától :)Ne félj nincsen veszteni valód :) hajrá!
2013. júl. 18. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!