Minden ember, aki megtud rólam pár dolgot, azonnal buzlnak állít be. Ez így helyénvaló?
de nem értem, egyeseket miért zavar, ha valaki igényes ? jó ha b.u.zis feszülős cuccokban jár valaki férfi létére, meg úgy megy mint egy gazella az engem is felb.a.sz, de ez más dolog.
az igényesség sosem gáz ! esetleg annak aki nem az
nincs illatfelhőm, csak ha pusziszkodok, vagy közelebb kerül valaki, akkor érzi. Megválogatom milyen illatom legyen, nem az erősség a lényeg, inkább a minőség. (ruhák terén is). Természetesen nem mondom magamat gazdagnak, és a turkálókat is szeretem, nem csak az "új ruha" mozgat meg. A test a lélek tükre, és a kifejeződés számomra sokat mond. Természetesen vannak olyan barátaim, akiknek nem fontos a külső, de kompenzálják a belső értékeikkel a róluk alkotott képem. Nem vagyok "külsőségekre hagyatkozó" ember, ettől eltekintve, szeretek jól kinézni. Nem feszülnek a ruháim, főleg, hogy nem tartom magam igzán izmosnak, így nem csinálok magamból idiótát, hogy feszülős cuccot hordjak.
Ez talán kicsit kitágítja a rólam alkotható képet.
Volt gimiben egy fiú osztálytársam. Szó mi szó, elég sokat foglalkozott a külsejével. Nagyon szerettük egyébként, főleg h többségben lányok voltak. Ha lila színű felső volt rajta, akkor télen a sál is lila színű volt. Mindig összeöltözött. Egyszer le is b*szott mert a felsőm nem ment a cipőmhöz :D Hetente egyszer tuti elment vásárolni. Mindig tökéletesen be volt állítva a haja. Szedte a szemöldökét. Avon tanácsadó volt és ő is szerette a parfümöket. Többet stresszelt dolgokon, mint mi csajok :D És ha ez nem elég, óvóbácsinak készül és sokszor fogdosta a mellünket, hogy mekkora :D Mi meg különös módon nem adtunk neki pofont, mint ahogy kéne. Olyan volt nekünk csajoknak, mint egy meleg barát. Nah, hogy ezeket leírtam, biztos mindenki elkönyvelte magának, hogy ő is b*zi. Pedig nem, van barátnője, volt már több is és egyáltalán nem vonzódik a fiúkhoz, csak kicsit többet foglalkozik a külsejével, mint a többi férfi. Azért ilyen különös ez másoknak, mert ritka. És ha valaki ritka, esetleg különleges, már bele kell kötni. Ne legyél tömegember. Maradj olyan, amilyen most vagy :)
Mindenki azt mond amit akar, ne változz meg senki kedvéért :) Főleg ha te magad tudod, hogy a lányokat szereted.
Van amikor végigjárok egy nap több boltot, de van olyan, hogy több hónapig nem megyek be egybe se (csak élelmiszer boltba).
A lányos színeket nem preferálom (ettől eltekintve van egy fehér alapon, vékony rózsaszín csíkos ingem, ami jól illik a zakómhoz, és évente 1x veszem fel kb).
A hajam egyszerű, nem kell állandóan simogatnom, hogy álljon valahogy (szerencsére).
És nem bonyolítok semmit túl, nem stresszelek semmin feleslegesen. (érettségi, szakvizsga, jogsi, nem volt gond...)
Természetesen azok, akik azt írták, hogy "ha ezt mondják, akkor el kéne gondolkodni", azt szeretném mondani, hogy ismerek olyan gyereket, aki mozgáskultúrailag bizony meleg volt, de "hivatalosan" a lányokat szerette. Nekem nincs meleg mozgásom, vagy nem kacsingatok, mosolygok pasikra, szóval viselkedésileg nem adok okot arra, hogy "buzlnak nézzenek".
Nem szeretnék változni, csak meg szeretném érteni, hogy mért "természetes" sokak számára, hogy "biztos buzl vagyok".
Kedves Kérdező!
Tudnál magadról egy képet küldeni privát üzenetben?
A búzaságnál nem feltétlenül csak a tetteid minősítenek, hanem a külsőd is. Ezért kérnék egy fotót. Így könnyebben tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!