Nincs valami jó trükk, hogy ha neten összefutok valakivel, és képet kér rólam, akkor tudjam, hogy melyik képeim a jobbak, és azt tudjam mutatni?
Figyelt kérdés
Sajnos semmi érzékem nincs a saját magam megítélésében, gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Próbáltam ez ügyben családtagok és egy lány barát segítségét is kérni, de senki nem képes annyit megtenni, hogy rábök pár képre, hogy ezek a jobbak.
Internetre idegeneknek feltölteni nem szeretném, mert ki tudja, mit csinálnak vele. Zsákutca? Gyilkoljam tovább a rokonokat, hátha valaki mégis megcsinálja? Vagy van valami mód arra, hogy saját magam jobban meg tudjam ítélni?
2013. júl. 13. 23:18
2/10 anonim válasza:
A frissebbet küld ne a jobbat, amennyiben nagyobb a két kép közt a külömbség.
3/10 anonim válasza:
nem lófaxmindegy? küldj egy óvodásat, ossza be magának
4/10 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, ezért lány baráthoz fordultam, hiszen ő tudja női szemmel nézni a képeket. Családban sem férfiakat kértem erre.
Az időrend nem számít, javarészt ugyanaznap, azonos eseménye(ke)n készült képeket válogatnék.
2013. júl. 13. 23:26
5/10 anonim válasza:
Haverokat ne kérj meg fotózásra, és nem lesz gáz. Én úgy voltam vele, hogy majd a profi fotós haverom csinál rólam képeket a bulin, aztán majd kiválasztok egyet. Az lett a vége, hogy egyszer se kattant az a rohadt gép, amíg tiszta voltam, aztán kb. felesenként fényképezgetett. Másnap választhattam a WC fölött térdelős, a Beer-pong asztal mellett szédelgős, meg a shot-drink ivóversenyes képek között...
6/10 A kérdező kommentje:
Nem kerülök ilyen szituációkba. Nem úgy keresek jobb képeket, hogy nem gáz az, amit ábrázol, mert pl. piálás. Engem az érdekel, hogy az adott képen a beállítás, arckifejezés stb. minél jobb legyen, és persze minél jobban hasonlítson arra, ami élőben vagyok.
2013. júl. 13. 23:52
7/10 anonim válasza:
Jajj neee miért kell ennek ilyen nagy segget keríteni?
8/10 A kérdező kommentje:
23:59: Neked meg miért kell mindenki kérdéséhez ilyen balf****ácán kommenteket írni? Ajánlom, hogy nézd meg ezt a videót, tanulságos, és pont rád illik: [link]
2013. júl. 14. 00:11
9/10 anonim válasza:
Paranoiás. Állj a tükör elé és fényképezd le saját magad.
10/10 anonim válasza:
Persze, én is úgy gondoltam, hogy majd perfekt fotókat csinálok, engem se izgatott volna, ha enyhén intoxikált állapotban, vagy cigivel a kezemben fotóz le, viszont az már elég zavaró, mikor olyan kép készül rólam, amin a fejem fogom vízes hajjal (akármennyire szexinek is tartom magam vízes fejjel), félig hunyorogva, a földön ülve. De legalább a fókusz tökéletes volt... Na mindegy, a lényeg, hogy ne agyald túl, ha meg nem kerülsz ilyen helyzetekbe, akkor teljesen mindegy milyen képet küldesz, ha pózolsz, meg játszod magad a kamerának, akkor pont nem az fog lejönni a képről, hogy te hogyan viselkedsz általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!