Ha nem akarok családot alapítani, fogadjam el hogy valószínűleg egyedül maradok, magamban megyek a programokra amit szeretek?
Figyelt kérdés
Az elmúlt, most már azt mondhatom pár évben ezt a tapasztalatot sikerült leszűrnöm.
36 F
2013. júl. 13. 19:32
11/18 anonim válasza:
Csak akkor vallasz kudarcot ha feladod. Jobb ötletem most nincs. Szerintem ne add fel.
12/18 anonim válasza:
Én sem szeretnék, bár koromból adódóan meggondolatlan és butuska dolog ilyeneket kijelenteni.
Meg kell tanulnod egyedül is kikapcsolódni.
21 L
13/18 A kérdező kommentje:
Eljárok én egyedül is, de egyrészt nyomasztó látni másokat, másrészt jó lenne megbeszélni amit láttam...
2013. júl. 13. 23:51
14/18 anonim válasza:
MIÉRT NEM SZERETNÉL CSALÁDOT ALAPITANI? HA ÖSSZEKÖLTÖZÖL EGY CSAJSZIVAL ÉS NEM LESZ GYEREKETEK AKKOR IS EGY CSALÁD LESZTEK
15/18 A kérdező kommentje:
Nos a nők szerint az nem család.
2013. okt. 12. 10:25
16/18 anonim válasza:
Adj fel neten ilyen hírdetést,hogy olyat keresel,akinek nem kell gyerek!Szerintem özönleni fognak...
17/18 A kérdező kommentje:
Ez a tévhit... sajna.
2013. nov. 18. 16:55
18/18 anonim válasza:
Pedig vannak ilyen párok.
Az egyik unokatesóm 30 éves, a pasija 41 és jól megvannak.
Nem akarnak gyereket.
Ők maguk is olyanok szinte,mint a gyerekek.
Állandóan bulizni járnak.Én azon csodálkozom,hogy bírják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!