Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes beszélgetés alapján ki...

Netes beszélgetés alapján ki lehet ismerni valakit? Bele tudok szeretni valakibe úgy, h személyesen még nem találkoztunk?

Figyelt kérdés

2 hete megjelölt egy srác facebookon. Azóta minden nap cseteltünk,elég sokat. A képei alapján egész helyes,és a beszélgetéseinkből arra következtetek,h aranyos,jófej,humoros. Nekem nagyon bejön,és úgy érzem,kezdek érezni valamit iránta. Nem szeretem az ilyen netes ismerkedéseket,de benne van valami,ami megfogott. Pár nap,és végre találkozunk személyesen is.:) Még soha nem találkoztunk eddig. Szerintetek lehetséges,h így beleszerettem? Ismerem már annyira? Vagy mi ez az érzés? Az baj,ha már ezek alapján szeretnék vele járni?:D Olyan fura ez nekem,nem szoktam neten ismerkedni...

20/L

2013. júl. 12. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem két hét még kevés ehhez, legfeljebb a szerelem illúziója ez, de vonzódsz hozzá lelkileg, illetve ahhoz, amilyennek a beszélgetéseitek alapján képzeled. Lehet, hogy élő találkozáskor nem lesz teljesen olyan, szóval még ne igyál előre a medve bőrére. ;)
2013. júl. 12. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet beleszeretni. Max az agyad hiszi el, hogy "szerelmes" vagy a virtuálisan megteremtett karakterbe. De ez mind csak a fantázia szüleménye. Hiszen még élőben nem is láttad, nem is hallottad hogyan beszél, milyen a hangja, milyen a gesztusa...stb. Ez a net a hátránya, hogy mindenki azt hiszi, hogy szerelmes a másikba, aztán élőben meg pont, hogy kiábrándul belőle.
2013. júl. 12. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem ez azért nem szerelem, még nem ismered elég rég óta

de úgy tűnik vonzódsz hozzá

2013. júl. 12. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

vonzódsz hozzá, ne képzelj el semmit előre, a képet láttad, beszélgetésből, a szövegből ítélsz, így nem lesz gondod,

amúgy jó ez, ne félj tőle N

2013. júl. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!