EZ meg mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel egy kis ideje chatelek, skypeolok. egyszer a hamburgerröl beszélgettünk, és ugy köszöt el tölem hogy szia hurkahuszár. De miért???2013. júl. 12. 10:06
2/11 anonim válasza:
Szerintem a hamburgerhez nincs köze. két lehetőség van:
1. nem vesz komolyan, nem érdekled, mint mő
2. villogni akart, hogy ő milyen "poénos"
3/11 anonim válasza:
Nem tudja hogy mi van a hamburgerben...
4/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló 165 centi és 42 kilo vagyok.
2013. júl. 12. 10:14
5/11 compactegon válasza:
vagy huszárnak nevez, aki majd lovagol a hurkáján.
6/11 A kérdező kommentje:
?!
2013. júl. 12. 10:28
7/11 anonim válasza:
Szertne megdugni "huszár vagy aki lovagol a hurkáján" Istenem ennyire hogy lehetsz buta... és pasizol...
8/11 A kérdező kommentje:
de... hát.. 14 éves, és... én meg fiatalabb vok nála és... valószínüleg más tetszik neki....13 ÉVES VAGYOK!!!
2013. júl. 15. 10:26
9/11 anonim válasza:
Attol még dumálhat a szexröl hogy csak filmekben látta nem? Amugy meg ha kiváncsi vagy töle kérdezd, lehet semmi jelentősége nincs.
10/11 A kérdező kommentje:
mondjuk igaz...
2013. júl. 15. 13:51
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!