Büntetik, ha egy 10-13 éves lány csókolózik és ölelkezik egy 18 év feletti fiúval vagy az még belefér a törvény szerint?
Figyelt kérdés
Kérem az írjon, aki biztosan tudja és nem kell ítélkezés sem! Köszi! Ja és semmi más nem fog történni csak ennyi!2013. júl. 12. 00:43
12/16 anonim válasza:
Undorító!Jól megagyalnák az illetőt a legtöbben,ha csak nem egy kiélt cigány lánnyal kezd az illető,aki többnek néz ki!A legtöbb e korú kúúr orba-szájba?Hát nem tom'én 10évesen barbiztam,azokat is csak smároltattam!
14/16 anonim válasza:
"utolsó te hány éves vagy?" 29f
15/16 anonim válasza:
na látod ez a baj. én nem titkolom magamról. 21 vagyok, nem tartom magam pedofilnak, de a korombeli lányok nagy részétől undorodok, és bár nem lépek efelé, azt érzem, hogy ahhoz, hogy én boldog legyek, egy normális lány kellene nekem, aki még nem azon gondolkozik folyton, hogy le kéne feküdni...és lassan ott tartunk, hogy talán egy 10-12 éves korosztály az, ahol nagyobb esélyel találnék egy ilyen embert. ilyen ez a világ. neked 29 évesen könnyebb, mert valószínű, te simán találsz egy normálisabb generációban nevelkedett 23-25éves csajt. én meg bajban vagyok ezzel, mert nálam idősebbel meg nem állnék össze.
16/16 anonim válasza:
általánosítasz. bár az igaz ,hogy a te korosztályodban több az olyan lány. de azért én durvának találnám ,hogy egy 18 éves 14 éven alulival jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!