Hogyan szerezhetek új barátokat? 15/F
Figyelt kérdés
Elég unalmas nyaram van, itthon gépezek(sokat), edzek, néha összejárogatunk haverokkal. Hogyan szerezhetek új barátokat, főleg lányokat, akikkel gyakran lóghatok, nem olyan partiarc egyének és normálisak?2013. júl. 11. 14:51
2/8 anonim válasza:
Menjetek haverokkal strandra és szólitsatok le egy két lányt...vagy csak városban valhogy oldjátok meg:D
5/8 anonim válasza:
akár itt is:) vagy hotdog.hu-n, ilyen oldalakon:D vagy csak leszólítasz pár szomszéd lányt.
15/l
6/8 anonim válasza:
Szia....nyugi, nem vagy egyedül...én is így vagyok vele...írj rám.(14/L)
7/8 A kérdező kommentje:
#3,#4: Hajdú-Bihar, közel Debrecenhez. :)
2013. júl. 11. 15:24
8/8 anonim válasza:
wow nekem is PONT ilyen a nyaram énis sokat gépezek de nagyon sokat is edzek :D viszont haverokkal elég ritkán járunk össze/megyünk valahova, egyedül meg tök gáz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!