Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
6. Osztaly közepe óta jött az osztalyunkba,addig nem volt egy lány barátom sem.Jó fej volt vicces meg mindenről tudtunk beszélgetni(jól nézett ki es kicsitt k..vasan oltozkodott)Az utolsó fél évben kicsitt el tavolodtunk egymastol(8. Osztályt végeztem) Míg nem egyik osztalytarsunk szulinapjara el nem mentem ami jo buli volt..volt pia meg minden ahol aztan ez a lany egy kicsitt lereszegedett, de mások is... Es a bulin 16 fiu volt.Ezek kozul 9-el smarolt meg minden(köztük velem is).Es meg egy csaj baratnojevel is aki szinten részeg volt.Utólag kiderult,hogy velem es meg egy par fiúval pusztán fogadasbol csokolozott.........Ezek után még baratkozzak vele?Kedves meg rendes lany amúgy2013. júl. 10. 10:52
11/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk az tény,hogy ezek után kicsitt megváltozott róla a velemenyem..
2013. júl. 10. 11:13
12/17 anonim válasza:
Nem gondolod hogy akkor a piát kellene elvenni tőle ..?
Imádom az ilyen kis kölyköket akik felelőtlenek..
13/17 A kérdező kommentje:
Asszed nem próbáltam?:)).De nem is ivott olyan sokat..en tobbet ittam meg sem lett semmi bajom ;)
2013. júl. 10. 11:26
15/17 A kérdező kommentje:
xD
2013. júl. 10. 12:07
16/17 xKakashix válasza:
Hát akkor legközelebb ne csak smár legyen, az ilyeneket nem szabad kihagyni! :D
17/17 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok már inni sem tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!