Vannak itt ilyen lányok, akire illik az alábbi leírás?
Figyelt kérdés
18-21 éves.
156-168 cm
45-55 kg
Külsőre sem utolsó. :D
- Nem iszik alkoholt.
- Nem cigizik.
- Nem beszél csúnyán.
- Nem szeret mindig a középpontban lenni, de nem is nagyon félénk.
- Nem a bulizás az élete, néha elmegy, de szeret pl sétálni is.
- Normálisan, értelmes dolgokról is szeret beszélgetni.
- Persze nem mindig komoly, szeret viccelődni is.
- Nem rocker, emos vagy hasonló.
Azt hiszem ennyi.
2013. júl. 10. 01:46
21/38 anonim válasza:
Jah, na majd holnap biztos megostromolják a kérdésed xd
22/38 A kérdező kommentje:
Nem fogják azok... :D Holnap az én kérdésemmel nem fog már foglalkozni senki. :D
2013. júl. 10. 02:43
24/38 anonim válasza:
Én foglalkozom a kérdéseddel!:)
Picit öreg vagyok,szeretem a rock zenét, de soha nem voltam rocker. Néha iszom 1 sört vagy 1-2 pohár bort. Ha mérges vagyok, főleg vezetés közben, bizony elhagyja a számat 1-2 csúnya szó. Én is lemaradtam, nem felelek meg neked!
25/38 anonim válasza:
A nem szócskával kezdődő kritériumaid nem egyeznek a fölső 4-gyel. A fölső 4-fiatalok kiváltságai, a többi 40 év felett. Ha ezt összegyúrod akkor kaphatod meg álmaid emberét. Nem én vagyok.
26/38 anonim válasza:
az első nem illik rám, mert 16 vagyok, de a többi okés :D
27/38 anonim válasza:
Az van, hogy már az első 2 kritérium a lányok 80%át kilőtte (Sajnos true story, tapasztalat). A maradékok pedig vagy kioltják egymást, vagy legalább 1-2nek nem felel meg. A világon biztos van iylen, de hogy nem 5 perc lesz mire találsz ilyet, na az fix.
28/38 A kérdező kommentje:
Így jártam... Pedig nekem mind fontos, az első háromtól lehet egy kis eltérés.
2013. júl. 10. 21:41
29/38 anonim válasza:
Most engem jelemeztél kivéve hogy 17 vagyok :)
30/38 anonim válasza:
Hihetetlen, de ilyen vagyok !!
Miért is ?
Nem hinném hogy nehéz lenne ilyet találni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!