Ilyenkor mi lenne a megfelelő teendő?
Figyelt kérdés
Randira hívtam egy lányt, és azt mondta hogy neki ez a hét nem jó, csak este. Erre én azt mondtam hogy oké, nekem is sok dolgom van nappal, írj mikor jó, lesz bár nekem tökéletes az este is.
Erre ő azt írta hogy rendben, majd ír mikor jó lesz neki.
Tehát ez a sztori röviden, de nem akarom hogy sokáig húzza, mit kéne tennem? Nem akarok papucs lenni.
2013. júl. 9. 23:43
1/2 anonim válasza:
Rabold el egy randira, egyébként meg várj pár napot aztán ha semmi, kérdezz rá.
2/2 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem ha egy férfi magabiztos. Ha randira akarod hívni, akkor ne ő döntse már el mikor legyen. Nekem jobban imponált volna, ha azt mondod, hogy "ekkor és ekkor érted megyek" az már egy másik dolog, ha én akkor nem érek rá. akkor mondasz egy másik időpontot.
Ezzel a lépéseddel nem azt mondom, hogy papucs lettél.. de ebben a szituban "rajta van a nadrág"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!